Skaptan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
telefonum evde aksama kesin deniycm. Bundan bi önceki beta vardı kurulu iyiydi bu ondan daha iyidir mutlaka.
Sabırsızlanıyorum belkide Live Wallpaper geldi
şu an linkten indirme yapıyorum bugüne çıkan bada 2.0 betalarından hep son anda vazgeçtim bu defa direk yükleyip izlenimlerimi paylaşacağım inşallah pişman olmam
bu arada diğer bada 2.0 sürümleri nasıl yükleniyorsa bu sürümüde multilood. Yöntemiyle
aynı şekilde yüklüyoruz değilmi
umarım gelmiştir ama liwe wallpaper ve tam flash desteğinin final sürümünde geleceği kanısındayım
sistem aynı arkadaşım
----------Eklendi @ 14:39:33 ---------- Yazıldı @ 14:38:55 ----------
bende öyle düşünüyorum ama akşam yüklerim şu an işteyim
yükledim arkadaşlar hala mavi ekran almadım. Baya zorluyorum bakalım. Değişik olarak ilk etapta gözüme çarpan tuşlar tekrar koyu renk olmuş. Apps eskisi kadar kasmadı biraz daha hızlanmış telefon ayrıca. şimdilik bu kadar bulduklarım.
Bende bugün itibariyle bada 2.0 a geçenlerdenim ne yüklemede bir sorun yaşadım ne de mavi ekran hatası aldım nazar olmasındiğer sürümlerde şikayet edilen kasılma ve hataların aksine bu yeni sürüm bana gayet stabil geldi menü akışları falan çok çok iyi menülerde reset atma olayına da rastlamadım sadece mesajları sim karta kaydediyordu onu da telefonun menüsünden factory reset yaparak düzelttim
Bu arada bir sorum olacaktı mavi ekran hatası aldığımızda mı aşşağıdaki kodu girmeliyiz yoksa mavi ekran hatası almamak için mi ?
*#7092463*#
debug
debug level
low
save
bu kodu girdiğimzde debug level 3 kademe olarak görünüyo low
middle
high olarak
bu seviyeler ne ile alakalı bende middle olarak duruyo değiştirmedim
artık temaları destekliyor yani temaları sonsuzca uyarlıyorsagol dostum başka gözüne bişey carparsa bilgi verirsen seviniriz
artık temaları destekliyor yani temaları sonsuzca uyarlıyor
bada 1.x için olan temaları da mı yükleyebiliyoruz yani? emin olmak istedim denemedenneme lazım çöker möker
ha bu arada az önce farkettim, video izlerken eğer otomatik döndürme açık değilse video direkt yatay ekranda açılıyor. bi de mavi ekran aldım güzelinden internette sayfadan video izliyordum beni şaşırttı, ikinci bir sekme sayfa onda da video izlemeye çalışınca mavi ekran verdi.
yok ayarlanmıyor. gözden kaçırmadıysam bulamadımyükleyen arkadaşlar mesaj titreşimi ayarlanabiliyor mu bi bakabilirler mi acaba? arama titreşim seviyesi ayarlanabiliyor ama msj titreşim seviyesinin ayarlanıp ayarlanamadığına bakabilirlerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?