220 tl bütçem var hangi telefonu önerirsiniz? (2.el)

Sponsorlu Bağlantılar

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
220 tl bütçem var hangi telefonu önerirsiniz? (2.el)
Kendime yeni bir telefon almak istiyorum. kameralı, bluetoothlu,wirelesslı,şarjı en az 2 gün giden bir telefon olması tercihim.Bir de HTC Wildfire s nasıl telefon

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
wi-fi olan bi telefonun şarjı asla 2 gün gitmez.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2.el Nokia 603 düşünebilirsin.

iOSait

iOSait

Üye
Kendime yeni bir telefon almak istiyorum. kameralı, bluetoothlu,wirelesslı,şarjı en az 2 gün giden bir telefon olması tercihim.Bir de HTC Wildfire s nasıl telefon

akıllı telefon ikinci el olsun 0 olsun farketmez en az 400tl gözden çıkaracaksın dediğin özellikleri bulabilmek için

DalvikCache

DalvikCache

Üye
300 e xperia neo bulursun şarjı hakkında fikrim yok

HAM ZA

HAM ZA

Üye
5800 kullanmıyorsan önerebilirim yada x6

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
HAM ZA

HAM ZA

Üye
küçük bi telefon sarjı da pek iyi sayılmaz ama bulduysan al android en iyisi

Secret26

Secret26

Üye
bence az daha para koy iyi bir şey al ama 2. el c5-03 seni idare edebilir telefonla her şeyi yapıyorum ben 2 günden fazla dayanıyor

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
bence az daha para koy iyi bir şey al ama 2. el c5-03 seni idare edebilir telefonla her şeyi yapıyorum ben 2 günden fazla dayanıyor
internetten baktım c5 lerin kasası çatlıyormuş nokia 603 nasıl

DalvikCache

DalvikCache

Üye
603 çok iyi symbianın en yüksek donanımlı tellerinden rahat oyunda oynatır internetide iyidir

DalvikCache

DalvikCache

Üye
telefonu kullanmadığım için bilmiyorum fakat benim c7 nin şarjı bir gün gidiyor muhtemelen oda öyledir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia 603 nasıl telefon

- - - Eklendi - - -

HTC wildfire s nasıl telefon akıllı telefon olması gerekmiyo symbian da olabilir

O fiyata alabileceğin en iyi telefon budur bence. Symbian işletim sistemli 1 Ghz işlemci 512 Mb Ram seni idare eder.

atom23

atom23

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 ikinci elini 220 tl ye bulabilir miyim ?bir şarjı ne kadar gdiyor

Baskentliia

Baskentliia

Üye
n95.n96.5800 düşünebilırsin

Üst Alt