22 Şubat 2011 Salı Günü Günlük Burç Yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
22 Şubat 2011 Salı Günü Günlük Burç Yorumları
22 Şubat 2011 Günlük Burç Yorumları
Terazi Burcu 22 Mart 2011 Günlük Burç, Yay Burcu 22 Mart 2011 Günlük Burç, Yengeç Burcu 22 Mart 2011 Günlük Burç, İkizler Burcu 22 Mart 2011 Günlük Burç,günlük burçlar,günlük burç yorumları,22 Mart burç yorumları,22 Mart burçlar yasemin kutsi,rezzan kiraz 22 Mart burçları…
Koç Burcunda Bugün

Çok ilginç bir teklif alabilir, hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluk almaktan kaçınmalısınız. İstekleriniz giderek artıyor.



Boğa Burcunda Bugün

Duygularınızı harekete geçirecek olaylar olabilir. Biraz huzursuz ve tedirgin olabilirsiniz. Fakat daha akılcı bir tavır içine giriyorsunuz. Sorunları çözümlemek için çalışabilirsiniz.



İkizler Burcunda Bugün

Büyük bir istekle harekete geçebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi moralinizi yükseltiyor. Yabancılarla iş birliği yapabilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz.



Yengeç Burcunda Bugün

Anlayışlı ve olumlu davranmaya özen gösterin. Tartışmacı ve kararsız bir tavır içinde bulunabilir, karamsar duygularınızı yansıtabilirsiniz. Parasal konulara yönelik geriliminizi sevdiğinize ve iş arkadaşlarınıza yansıtmayın. Aslında enerjik ve yapıcı bir tavır içindesiniz.



Aslan Burcunda Bugün

Yazışmalar ve anlaşmalara yönelik farklı çalışmalar içine girebilirsiniz. Düşünceleriniz güçlü olduğu halde kararlarınızı belirlemek şu aralar size zor gelebilir. Sıkıntı duyduğunuz konularla ilgilenmeyecek, dikkatinizi farklı konulara yönelteceksiniz.



Başak Burcunda Bugün

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. Parasal konulara yönelik bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ancak sevdiklerinize karşı biraz daha ilgili davranmalısınız. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.




Terazi Burcunda Bugün

Bugün alacağınız bazı haberler sizi harekete geçirecek. İsteklerinizi açıkça söylemekten kaçınmayın. Fakat sözlerinize özen gösterin. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar olabilir.



Akrep Burcunda Bugün

Hesapta olmayan ayrılıklar ve karamsar duygular ortaya çıkabilir. Aynı zamanda ilginç gelişmeler ve büyük beklentiler içindesiniz. Bu durum gerilim yaratabilir ve içinde bulunduğunuz koşulları sorgulamanıza neden olabilir. Sabırlı olmalı gelişmeleri beklemelisiniz.



Yay Burcunda Bugün

Arkadaşlarınızla birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilir, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hızlı, hareketli ve son derece ilginç bir gün. Büyük beklentiler içinde bulunuyorsunuz. Sabah saatlerinde duyduğunuz güçlü istekler öğleden sonra azalabilir.



Oğlak Burcunda Bugün

Çalışmalarınızı sürdürürken gerilim duyabilir, sabırsızlık gösterebilirsiniz. Olayların üzerine gitmeyin ve tartışmalardan uzak durun. Haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin.



Kova Burcunda Bugün

Genel olarak son derece hareketli bir gün geçireceksiniz. Hem yakınlarınız, hem de arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Seyahate çıkabilir, uzaklara gitmeyi planlayabilirsiniz. Farklı ülkeler ve değişik ortamlarda kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz



Balık Burcunda Bugün

Parasal konulara yönelik yeni gelişmeler olacak. Büyük bir istekle harekete geçebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Moraliniz yüksek. İsteğiniz kuvvetli olduğu için fırsatları değerlendireceksiniz.
 
canturgay

canturgay

Üye
Başak Burcunda Bugün

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. Parasal konulara yönelik bazı kaygılar duyabilirsiniz. Ancak sevdiklerinize karşı biraz daha ilgili davranmalısınız. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

hadi hayırlısı, sürpriz yok şu saate kadar beklemedeyim :ehe
 


Üst Alt