21 Saniyede Kahraman

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
21 Saniyede Kahraman
Eskişehir'de Beşiktaş'ı hayata döndüren Ömer Şişmanoğlu beklenen patlamayı da gerçekleştirdi.

Sahaya adım attıktan sonra maç bitene kadar topla 12 kez buluşup 21 saniye oynayan Beşiktaşlı Ömer, attığı tek şutta golü buldu. Deplasmanda çok kritik bir 3 puanı takımına kazandırırken, küllerinden doğdu.

GEÇEN hafta 'evladı' Samet Aybaba'nın An-talyaspor'undan 2-0'lık skorla sert bir darbe yiyen Beşiktaş, aynı hatayı tekrarlamadı. Siyah beyazlılar, camianın efsanelerinden Ertuğrul Sağlam'ın Eskişehir'ine karşı tek golle güldü. Takıma zor günlerde hayat veren bu golün altında sürpriz bir ismin imzası vardı; Ömer Şişmanoğlu... İşte sadece 21 saniye topla oynadığı Es-Es maçında yıldızlaşan Ömer'in adım adım başarı öyküsü...

ALMAN DİSİPLİNİ İLE YETİŞTİ

FUTBOLA, doğduğu Almanya'nın Hamburg kentinde başlayan Ömer, St. Pauli II ve St. Pauli takımlarına kadar yükseldi. Kariyerinde 11 Bundesliga 2 maçına çıkan oyuncu, doğduğu ülkede Alman disiplini ile yetişti. Bu nedenle kendine iyi bakıp, fiziksel formundan düşmüyor.

YILDIZI ANTALYA'DA PARLADI

TÜRKİYE'ye Kayseri ile adım atan Ömer, genç yaşında etkili olsa da, ilerleyen dönemde çok tercih edilmedi. Antalya'ya geçince oyuna sonradan girip attığı gollerle isim yaptı. 2012-13'te ligde sonradan çıktığı maçlarda 6 gol kaydetti. Türkiye Kupası'nda da 6 gol buldu.

A2 MAÇINDA GELEN KIRMIZI...

26 Haziran 2013'te Beşiktaş'la 4 yıllık anlaşan Ömer için 1.6 milyon Euro bonservis ödendi. Ama genç oyuncu, bekleneni veremedi. A2 takımıyla maçlara çıktı. Bazı karşılaşmalarda gol atsa da, Kartal maçında kırmızı kart görünce epey eleştirildi.

GRİP SALGINI VE ENERAMO

BEŞİKTAŞ'ta önceki gün oynanan Eskişehir maçı öncesi Almeida ve Motta grip oldu. Alternatif forvet Eneramo ise 'gol koklamak' yerine, kanatlarda gezinince Ömer'e şans doğdu. 61. dakikada oyuna giren Ömer, 21 saniye topla oynadı. Tek pozisyonda Kartal'ı uçurdu.

İki ayağına da hakim

BEŞİKTAŞLI Ömer Şişmanoğlu, '4. forvet' olarak geldiği takımda kendini buldu. İki ayağını da kullanan Ömer, savunma arkasına yaptığı ani koşularla ünlü...

Bilic O'na güvendi

SLAVEN Bilic, Eskişehir karşısında Mustafa Pektemek'e de şans verebilirdi. Ancak Bilic, 3-4 defa sonradan oyuna aldığı Mustafa'nın yerine bu kez Ömer'i sahaya sürdü.

Asla surat asmıyor

ÖMER'in en önemli özelliği hayata hiçbir zaman olumsuz bakmaması. Ömer, tesislerde de en pozitif oyuncu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
271
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
346
lazo009
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
274
scarface006


Üst Alt