20GB Harddisk :'(

Sponsorlu Bağlantılar

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
20GB Harddisk :'(
Arkadaşlar pcyi tamire götürdüm götürmemle birsürü arıza tespit edildi harddisk bozulmuş adam pc muhendisi işte dogru durust harddisk bulamamıs 20gb 2.el harddısk takmış.Sabahtan beri dogru durust kullanmaya calısıyom pc win7'den xp ye döndü 5gb alanım kaldı iyice saçmaladım pc zaten çok kasıyo açıyom chrome'a tıklıyom 2saat sonra açıyo.Bi program yüklüyom eskiden 2 dk sürmezken şimdi 15 - 20 dk oldu napıcam ben.ss

MrExpert

MrExpert

Üye
Çözüm basit yeni bilgisayar.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Cikma kasa al :)

hikmet366

hikmet366

Üye
yeni pc al

Matthe

Matthe

Üye
20 gb hdd mi kaldı ya 64 gb micro sd kartlar var :kop2:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Siz ona hard disk demişsiniz ama o bildiğin Flash bellek. :) Şaka bir yana 20 GB taktığını o mu söyledi? O söylemediyse format sırasında diskin sadece 20 GB'lık kısmı biçimlendirilmiş olabilir.

-Emre

-Emre

Üye
Eğer hddin bozulmadiysa büyük ihtimalle pcin kendini normal hdd'den boot edemiyodur bu yüzden bilgisayarci makinana boot için ek disk takmistir alan küçük olduğu için de xp kurmuştur öyle değilse adam gibi bi hdd al =)

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
malesef 20GB harddiskim var ve sadece yereldisk c var ben napıcam arkadaşlar harici mi alsam yoksa kasa içi içinmi birşey alsan ekonomik bir fiyatlı harddisk önerin lütfen napıcam pc xp zaten çok kasıyo lütfen arkadaşlar çaresizim :'( İşte Resimler

- - - Eklendi - - -

Bu hdd yeter dimi bana ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
aynen biçimlendırırkn ayrılmamış alanı biçimlendirmemiş demekki.20 olmaz zaten 40 60 160 250 320 diye gdr.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bizimki 460gb tı hard disk

-Emre

-Emre

Üye
Yukarda benim imzanın son kelimesi de çıkmış =)

ecel54

ecel54

Üye
gerçekten 20 gb ise ubuntu falan kur daha iyi. İnternette falan gezersin ama oyun oynayamazsın

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
napıcam ben beyler çok kötü pc eski pcmi istiyorum..

yoyofurkan

Üye
bilgisayarıma sag tikla yönet de acilan pencerede sag tarafta disk yonetimine gir cikan ekranin ss ini at bakalim

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
yoyofurkan buyur kardeşim :(

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Allah sabir versin :D

ümran

Üye
kardş şikayet etme ben 3 aydır 60 gb ile idare ediyom ama oyunlarla aram yok o yüzdn sorun yok :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ona 64 bit win7 yüklesen driver kuramazsın.