2087 Yılı Çıkmaz Ayın Üyesi "?" Tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
2087 Yılı Çıkmaz Ayın Üyesi "?" Tebrikler
Evet arkadaşlar bu ayın üyesini seçmiş bulunuyoruz.

Bu ay zor bir seçim süreci yaşamadık. Çünkü sitede kimse kalmadı. Fakat Metin arkadaşımız yaptığı paylaşımlar sayesinde gözümüze girdi.

Tebrikler Metin

Tepkiler: Mert
Bence fazla takıyorsun bu konuyu kafana boşverrrr kardeşimm...

Tebrikler. Başarılarının devamını bekliyoruz

Aynı sorunu bende yaşadım merak etme. Benim çektiğim videolara açtığım onca konu Androidde yaptığım deli gibi yardımlar , açtığım binbirtürlü rom konusu , modifiye konusu , androidde videolu program yükleme ayar çekme anlatımları , php dersleri konum bunlar neydi metin ? Allah aşkına bi söyle...

Özellikle şu videolu anlatımlar için ne kadar çok uğraştım. Forumda bir tane videolu anlatım yapan varsa bana söyle ben bu işi bırakıcam.
- - - Eklendi - - -

Ama boşver takma. Adalet denen şeyi kimde gördümki

ben olamicagim icin tahmiyim tebrikler metin gardas

iyavuzoz

Üye
e sen böyle yazarsan ayın üyesi seçiciler seni 2087de ayın üyesi yaparlar :/

ANIL

Admin
2087 Ajandama kaydettim

doctorrr

Üye
aaah metin aah ne zaman bitecek bu ihtirasların çok takıyorsun bu hallerin gerçekten rahatsız ediyor egonu tatmin etmek istiyorsan sanal alemde değil günlük hayatında aktif ol ne biliyim hopla atla futbol oyna gitar çal bateri çal (şunu diyeyim kızlar bateri çalan erkeklere bayılır ) veya basketbol oyna sana atraksiyon çok sonuçta delikanlı adamsın dimi hem bide şu var ''Bi' dahaki sefere kralız bee oğluuuum...'' sıkma yorma kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...