206 Mı Yoksa Megane Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende 206 war hiç bişeye değişmem walla

kes,nlikle 206 duşunme ve al dizel olsun ustu açılabilr bulabilirsen ooooo keyfine yok diicek hayalimdeki tek araba

gknky

Üye
    Konu Sahibi
valla şimdide aklıma 93-94 bmw 3.20 yatmaya başladı

amedian

Üye
devir gaz devri deil ekonomi devri tabi gelir duzeyine baglı ben su anda almam agır gelir bana temiz bi polo olsun o bile yeter. ama arkadasın dedigi gibi illa dizel demiyosan yeni astrada olabilir guzel araba + megane dan kaliteli alman her zaman fransızdan ustun olmustur ama diyosan ben 26ya kadar cıkarım arabann benzinide cok koymaz alacagın en iyi araba bi mini cooper dır. ahhh ahhhh ne gunlerim vardı onunla

dızel arabanın fıyatını cıkarmak ıcın 60000 ile 100000 km arası yol yapman lazım!!!

<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 30 2006, 11&#58;49 PM) [post=267741]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
206 ne ama Hdi sa hayatta bınmem&#33;&#33;&#33;))
[/b][/quote]

değil 206 xr

turgay89

Üye
bence 2001-2002 focus 1.8 hatcback ler varya hani tek kapı olanlardan al .. bi arkadasta var motor gercekten guzel.. ama ekonomi icin ne kadar ii bilemicem.

<div class='quotetop'>(gknky &#064; Jan 31 2006, 01&#58;38 PM) [post=267976]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

bmw ye girme sakın&#33;&#33;&#33;benden tavsiye

wergısı+yakıt tuketım+parca masrafı+performansta cok ıyı deıl bencede gırme&#33;&#33;&#33;

zaten o bmw yi ancak paran warsa 2. araba olarak alırsın haftasonları şekil olsun die binersin.(tabi yaparsan)

yapacaksın derken bi borbet cant, cam filmi, angel eye far bide arka lastikleri yanlıyoya ona göre ayarlıcan o kadar

CannYFoX

Üye
kardeş bence megane.... dizele modifiye yapılır ama egzos takılmaz..

boyası eskımıs olcak,motoru yıpranmıs olcak alt takımlar yıpranmıs olcak olcakta olcak...o yuzden eskı araba almak pek akıl karı deıl&#33;

turgay89

Üye
bencede 14-15 yasında bmw yi alıp basına bela mı yapıcan..

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Jan 31 2006, 01&#58;38 PM) [post=267976]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

aman hocam sakın haaaa&#33;&#33;&#33;

1-kmsi az olsa yatmış olcak yatan araba yürüyenden daha cok problem yaratir
2-kmsi normal olsa en az 150bın cıvarında falandır ki o kmdeki bi arabanin bisuru masrafi olur motor yürüyen kaporta vsvs
3-"ben deiştiririm banane"diosan bmw hatırlatırım renaultun rot bası 50 milyonsa bmw 500 milyondur
4-bmw,nin tek artısı konforu ve karızması olur ama sanayidende cıkamadıktan sora yemişim karizmayi
5-yaşlı araba almak hiç iyi bişe diil mumkun mertebe en gencini almaya bak derim ben...ben paliomu aldıgım zaman 98 tigra wardı bi tane (ben tigra hastasıydım o zamanlar) daha 54bindeydi araba ayrıcada logo iptali eksoz ve hava filtresi wardı üzerinde ve 12500 istiodu (ben palioyu 13500e aldım 2004 model)sımdı iyiki almamısım diorum yeri gelio maymun ediorum arabayi tık yok,problem yok ne demek ıstedıgımı anladın sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...