2025'te İşleri Robotlar Yapacak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Japonya’da 2030 itibariyle iş gücünde yüzde 16 oranında düşüş olacağı yönündeki resmi veriler, bu iş gücü açığının nasıl kapatılacağı konusunda endişe yaratıyor.

Machine Industry Memorial Foundation adlı düşünce kuruluşunun raporunda, bu açığı robotların doldurabileceği bildirildi. Ancak bu, her bir robotun bir insanın yerini alması anlamına gelmiyor. Birçok işi yapacak robotların, insanlara daha önemli şeyler üzerinde yoğunlaşması için vakit kazandıracağı belirtiliyor.

Raporda, Japonya’nın, robotların yaşlıların bakımında yardımcı olması sayesinde 2025’te yaşlıların sigorta ödemelerinden 21 milyar dolar tasarruf sağlayabileceği kaydedildi.

Robotların, çocukların ve yaşlıların bakımına yardımcı olmaları ve bazı ev işlerini yapmaları sayesinde, bakım işini yapanların günde bir saat vakitten tasarruf edebilecekleri bildiriliyor.

mservank

mservank

Üye
Filmlerdeki gibi dünyanyı ele geçirmesinler de...

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Ya insanların suyu mu çıktı.İleri teknoloji herzaman da iyi olmaz bence.

omayra

Üye
Valla ev işlerini yapsa hiiiç fena olmaz :) Ben sevinirdim :)

mservank

mservank

Üye
Ödevleri felan yapsalar:islik

karides

Üye
:) :) :)

herşeyi onlar yapınca biz naapcaaz o zaman... :) :) :)

o ev işini yapsın; hatta mümkünse benim yerime işe gitsin. Ben de koşayım evet saçma gelebilir ama koşmayı çok severim ben. Spor yaparım durmadan, ne güzel olur. Bir de evde PS2 oynarım; oooooh be hayat bu işte. Sonra bi de maç var tabi. Maç da seyrederim. Zavallım çalışssın. Arada bir yağlarım olur biter. Bi de sesini kıstım mı mükemmel olur; hatta mümkünse çenesini de çıkarırım ki istese de konuşamasın. Daha ne istiyim ben bilemiyom.

mservank

mservank

Üye
oturcaz :)
yok ya böyle iyi o da elbet can sıkar
ne demişler bal yiyen baldan usanır

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
ahh keşke şimdi olsa bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...