2019 Ücretsiz Antivirüs Programları

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2019 Ücretsiz Antivirüs Programları
Virüs temizleme programı denildiği zaman çok farklı türden programlar olsa da akıllara ilk olarak anti virüs programı geliyor. Genel olarak birçok farklı türden virüs temizleme işlemi yapabilen bu programlar sayesinde hem bilgisayar hemde mobil cihazlarımız güvende kalıyor. Genel hatlarıyla başka kişiler tarafından oluşturulan zararlı yazılımları tespit eden ve bunları bilgisayardan kaldırarak güvende kalmamızı sağlayan virüs temizleyici uygulamaları arasından şuanda güncel ve popüler olan bazılarını sizler için bu yazıda bir araya getirdik.

Şahsi görüşümü belirtecek olursam uzun yıllardır bilgisayar ve mobil cihaz kullanıcısı olmama rağmen hem bilgisayarda hemde mobil cihazlarda herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum. İnternet üzerinden indirdiğiniz dosyalara ve kullandığınız uygulamalara dikkat ettikten sonra cihazlarınıza zararlı yazılım bulaşma ihtimali bir hayli düşük olacaktır.

Total AV Ücretsiz Antivirüs
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tıklayarak resmi sitesine giderek indirebileceğiniz Total AV virüs temizleme uygulaması ile bilgisayarınızı genel olarak birçok farklı zararlı yazılıma karşı koruyabilirsiniz. Türkçe dil desteği ve ücretsiz olarak sayısız özellik sunduğu için 2019 ücretsiz antivirüs programları listesinde zirvede yer alıyor diyebiliriz. Uygulama her ne kadar ücretsiz olsa da bazı önemli özellikleri ne yazık ki ödeme istiyor. Yani bazı kişiler için can alıcı olan özellikleri ücretli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Eğer sıradan bir virüs koruması istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Norton Security
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yılların vazgeçilmez antivirüs programı olan Norton bildiğiniz üzere ücretli olarak satılsa da müşterilerine sunduğu bir aylık deneme süresi ile 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir antivirüs uygulaması olarak dikkat çekiyor. Yılların tecrübesi ile geliştirilen Norton anvirüs sizi hem internet üzerinden gelecek zararlı yazılımlara karşı koruyor hemde bilgisayarınızda bulunan dosyalara derin tarama yaparak bilgisayar içi tehditlere karşı koruma sağlıyor. tıklayarak Norton Security ücretsiz indir seçeneği ile bir aylık deneme süresini başlatabilirsiniz.

Kaspersky
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Belkide dünya genelinde en çok bilinen virüs temizleme programlarından biri olan Kaspersky yayınladığı yeni ücretsiz virüs temizleme programı ile ücret ödemeden zararlı yazılımlardan korunmak isteyen müşterilerin yardımına koşuyor. BURAYA tıklayarak sizde Kaspersky ücretsiz sürümünü indirerek kullanabilirsiniz. Diğer ücretli satılan sürümlere kıyasla daha az özellik sunan bu ücretsiz versiyon da yine genel anlamda birçok zararlı yazılıma karşı koruma sağlayabilirsiniz.
Elbette Kaspersky için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Her ne kadar yılların programı olsa da geçtiğimiz sene ortaya çıkan bazı raporlarda şirketin kullanıcı verilerini farklı amaçlarla başka kişiler ile paylaştığı ortaya çıkmıştı.

Panda Antivirüs
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Direkt olarak teknik destek özelliği bulunmayan Panda antivirüs uygulaması temel anlamda cihazınızı zararlı yazılımlara karşı korurken diğer birçok uygulamada olduğu gibi ileri düzey koruma özelliklerini ücretli sürümde kullanıcılara sunuyor. tıklayarak sizde ücretsiz Panda virüsten koruma yazılımını indirerek deneyebilirsiniz. Ücretli sürümde yer alan VPN özelliği sayesinde başka sunucular üzerinden internete bağlanarak daha güvenli ve özgür bir şekilde internet üzerinde gezinti yapabilirsiniz.

Avira Ücretsiz Antivirüs
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tıklayarak resmi sitesi üzerinden ücretsiz antivirüs olarak indirebileceğiniz Avira sayesinde hem bilgisayarınızı hemde mobil cihazlarınızı zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz. En geniş veri tabanına sahip ücretsiz virüs temizleme uygulamalarından bir tanesi olan Avira ile flaş belleklerden gelen veya internet üzerinden indirilen dosyalardan gelen çok sayıda farklı zararlı yazılımdan korunabilirsiniz.

Android Antivirüs Programları

Kaspersky Android
Dünyaca ünlü Kaspersky antivirüs programının Android versiyonu ile cihazınızı özellikle tarayıcılardan gelen zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz. İnternet sitelerinin mobil sürümlerinde yer alan ve can sıkan reklamlardan bulaşabilen zararlı yazılımlara karşı tam koruma sağlayan Kaspersky Android sürümünü tıklayarak indirebilirsiniz.

Bitdefender Android
Tek bir tıklama ile bütün cihazdaki dosyaları tarayabilen Bitdefender Android uygulamasını tıklayarak telefonunuza indirebilirsiniz. Sürekli olarak arka planda çalışarak yaptığınız işlemleri takip eden ve anlık olarak dosyaları tarayan Bitdefender ile cihazınızı zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz. Dilerseniz ücretli sürümü satın alarak çok daha fazla ek özelliğe erişebilirsiniz.

Avast Android
tıklayarak Google Play üzerinden indirebileceğiniz on milyonlarca kullanıcıya sahip en popüler ücretsiz virüsten koruma yazılımı olan Avast ile temel anlamda reklam engelleme, zararlı reklamlardan korunma ve zararlı yazılımlardan korunma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama içerisinden ayrıca cihazda yüklü olan uygulamaların detaylı veri kullanımlarını da takip edebilirsiniz.

iOS Antivirüs Programları

Avira iOS
tıklayarak indirebileceğiniz Avira iOS antivirüs uygulaması ile mobil internet sitelerinde çıkan reklamlardan gelebilecek herhangi bir yazılıma karşı cihazınızı koruyabilirsiniz. Genel itibariyle Apple tarafından kontrol edilen App Store uygulamalarında zararlı yazılım bulunmadığı için iOS cihazlara virüs bulaşma ihtimalinin bir hayli düşük olduğunu belirtmekte fayda var. Her ihtimale karşı iPhone antivirüs programı kullanmak istiyorsanız Avira'yı deneyebilirsiniz.

Trend Micro Mobile Security
BURAYA tıklayarak indirebileceğiniz bir diğer iOS antivirüs uygulaması olan Trend Micro Mobile Security ile hem WiFi bağlantısı kullanırken hemde mobil veri kullanırken internet üzerinden gelebilecek zararlı yazılımlara ve can sıkan reklamlara karşı önlem alabilirsiniz. Türkçe dil desteğine sahip olmasa da kullanması son derece basit bir iOS virüs koruma uygulamasıdır.

McAfee
Dünyaca ünlü programlardan bir tanesi olan McAfee'nin iOS sürümü ile Apple cihazlarınız artık çok daha güvenli bir hale gelecek. Size internet üzerinde güvenli gezinti imkanı sağlayan bu güvenlik yazılımı ile dilerseniz sınırsız VPN kullanabilir ve farklı sunucular üzerinden internete bağlanarak güvenliği bir kat daha arttırabilirsiniz. Temel anlamda basit güvenlik özelliklerini ücretsiz sunuyor olsa da ek özellikler için para ile satın alma yapmanız gerekiyor. tıklayarak McAfee iOS sürümünü telefonunuza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli ve TheNightMare.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Kaspersky

Belkide dünya genelinde en çok bilinen virüs temizleme programlarından biri olan Kaspersky yayınladığı yeni ücretsiz virüs temizleme programı ile ücret ödemeden zararlı yazılımlardan korunmak isteyen müşterilerin yardımına koşuyor. tıklayarak sizde Kaspersky ücretsiz sürümünü indirerek kullanabilirsiniz. Diğer ücretli satılan sürümlere kıyasla daha az özellik sunan bu ücretsiz versiyon da yine genel anlamda birçok zararlı yazılıma karşı koruma sağlayabilirsiniz.
Kaspersky Yılların tercihimdir. Arka Planda işini gayet iyi bir şekilde yapıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt