2017 Dacia Duster Dizel Otomatik Fiyatları açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2017 Dacia Duster Dizel Otomatik Fiyatları açıklandı
Dacia tarafından üretilen Duster Dizel Otomatik modelinin fiyat etiketi belli oldu. 2017 model Dacia Duster Dizel Otomatik fiyatı ile ilgili tüm bilgilere makalemizden kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Renault çatısı altında otomobil üreten Dacia'nın son yıllarda sürekli olarak satış rakamları artıyor. Markanın bir süredir üzerinde çalıştığı dizel otomatik Dacia Duster modeli de bugün itibariyle satışa sunuldu.

Dünyanın birçok noktasında en çok satan SUV modeli olma özelliğine sahip olan Duster'ın dizel otomatik versiyonu ile birlikte daha yüksek satış rakamlarına ulaşacağı net bir şekilde görülüyor. Büyük bir çoğunluk tarafından Dacia Duster modelinin otomatik şanzımanıyla satışa sunulması bekleniyordu.

1.5 litre hacmindeki dizel motora eşlik edecek olan ve EDC adı verilen otomatik şanzıman ülkemizde şuan için sadece 4x2 versiyonuyla satın alınabilecek.

İlerleyen dönemlerde Dacia Duster 4x4 versiyonunda da otomatik şanzıman seçeneğinin sunulacağı tahmin ediliyor. Sadece tahminler üzerine iddialar ortaya atılmakta olup Dacia'nın konuya dair yapmış olduğu her hangi bir açıklama bulunmuyor.

Ülkemizde Dacia Duster dizel otomatik modeline sahip olmak isteyenlerin 82 bin 900 TL'yi gözden çıkarmaları gerekiyor. Donanım paketlerine ve kişilerin özel isteklerine bağlı olarak fiyatlarda artış meydana gelebilmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt