2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Fransa Ev sahipliği yapacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Fransa Ev sahipliği yapacak.

LOBİMİZ YETMEDİ! 1 OYLA KAYBETTİK!

EURO 2016'ya ev sahipliği yapacak ülke Fransa oldu..

LOBİMİZ YETMEDİ! 1 OYLA KAYBETTİK!
Türkiye ve İtalya'yı geride bırakan Fransızlar, 2016 yılında 24 takımla yapılacak Avrupa Şampiyonası'nı düzenlemeye hak kazandı...

13 kişilik UEFA heyetinden en çok oyu alan Fransa, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahipliğini kazanırken Fransa cephesinde büyük bir coşku vardı. Açıklamanın ardından sahneye çıkan Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Jean-Pierre Escalettes, ''Bizim için çok güzel bir gün. UEFA'nın güvenini sarsmayacağız'' dedi.

Edinilen bilgiye göre Türkiye, ilk tur oylamasında İtalya'yı geride bıraktı. Ancak UEFA heyetinin yaptığı final oylamasında Fransa 7 oy alırken Türkiye 6 oyda kaldı.

Escalettes: UEFA'nın güvenini boşa çıkarmayacağız

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) ev sahipliği yapacak Fransa'nın Futbol Federasyonu Başkanı Jean-Pierre Escalettes, ülkesinin UEFA'nın güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi.
Escalettes, UEFA Yönetim Kurulunun Cenevre'de EURO 2016'nın ev sahipliğinin Fransa'ya verildiğini açıklamasının ardından, bu kararı değerlendirdi.
Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Escalettes, ''Türkiye'deki ve İtalya'daki dostlarımı düşünüyorum. Kendimi onların yerine koyuyorum. Onların aylarca çalıştıktan sonra hayal kırıklığına uğramalarını anlıyorum. İtalyan ve Türk futboluna başarılar dilerim'' dedi.
Escalettes, ''UEFA Yönetim Kurulu üyeleri çabalarımızı takdir etti ve bize güvendiler. Önemli olan UEFA'nın güvenini almış olmak. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Bu bizim için çok güzel bir gün'' diye konuştu.

Necmati

Necmati

Üye
1 oyla kaçırmışız ben zaten fransa nın alacağını biliyodum ayrımcılık varrr :D

aLone

aLone

Üye
biz dünyanın en iyi stadalarınıda yapsak bizi seçmez bunlar adamalrın garezi var:@

Necmati

Necmati

Üye
aLσηє;2340865' Alıntı:
biz dünyanın en iyi stadalarınıda yapsak bizi seçmez bunlar adamalrın garezi var:@
bende onu diyom zaten uefa başkanı fransız :off:

aLone

aLone

Üye
şerefszler ya

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ne diyey,m bilmem ki.Biz tartısıyoruz siyaset futbolda varmı yok mu girse mi girmese mi diye?Adamların çiftliği olmuş uefa isteyen istediği gibi at koşturuyor.projeler belirlenmiş stadların yerleri hazırlanmış başbakan bizzat teminat vermiş 1 milyar dolar kaynak aktarmış üstelik 3. kez adaylığını açıklanmış.İtalya da Dünya kupasını düzenlemiş geriye tek Türkiye kaldı zaten.UEFA futbolu yaygınlaştırmak geliştirmek isteseydi Türkiyeye verirdi şampiyonayı.Sadece Türk milleti için değil doğuda güneyde diğer ülkeler için büyük bir fırsat olurdu.Tamam platini kendi ülkesine yonelik oyunu kullanmış olabilir peki diğer 6 üye acaba hangi mantıkla ne diye Fransaya oy attı anlamadım.Şİmdi UEFA artık Futbol endustirisinden hiç mi hiç bahsetmesin.FEDERASYON da elınden geleni yaptı. O dakikadan sonra yapılacak bişi yok
Sözümün Özü

VERMEYİNCE MABUD NEYLESİN"MAHMUT"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt