2015'e 3 puanla başlamak istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
2015'e 3 puanla başlamak istiyor
Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak , 2015 yılına 3 puanla başlamak istiyor.
Ligde 2014 yılının son resmi maçında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenen sarı-lacivertliler, İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek yeni yılın ilk resmi karşılamasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Süper Lig'de çıktığı son 4 lig maçını kazanan , İstanbul Başakşehir maçından da 3 puanla ayrılırsa devre arası tatili öncesinde ligde oynadığı 5 maçı da kazanmış olacak.

Ligin 11. haftasında iç sahada ile 2-2 berabere kaldıktan sonra, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1, 14. haftada deplasmanda Suat Altın İnşaat 'u 1-0 ve 15. haftada da sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0'lık skorlarla geçen Fenerbahçe, seyircisi önünde çıkacağı yarınki mücadelede de puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe 15. hafta sonunda 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 beraberlikle 33 puanla 2. sırada bulunuyor. İstanbul Başakşehir ise 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgiyle, 27 puanla 4. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

İstanbul Başakşehir Kadıköy'de kazanamadı

İki takım arasında yarınki maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan lig maçlarında evsahibi Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Kadıköy'deki 6 lig maçından 5'ini kazanan sarı-lacivertliler, bir kez berabere kaldı, rakibine hiç mağlup olmadı.

Taraflar arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk maç berabere bitti, son 5 maçı ise Fenerbahçe kazandı. Kadıköy'de Fenerbahçe 13, İstanbul Başakşehir ise 5 gol attı.

Muhtemel 11

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan ve teknik heyetten izin alarak ülkelerine giden Webo ve Alves, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Tedavilerinin ardından takımla çalışmalara başlayan Emenike ve Meireles ise yarınki maçta oynayabilecek.

Fenerbahçe'nin olası 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kadlec (Bekir İrtegün), Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego, Alper Potuk ve Sow.

5 futbolcu sarı kart ceza sınırında
Fenerbahçe'de yarınki maç öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartı bulunan Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, yarınki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, cezalı duruma düşecek.

 


Üst Alt