abandonware
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öğrenci kalitesinin git gide düştüğünü pek sanmıyorum. Bana kalırsa ortalama olarak geçmis yıllara yakındır.bende 22k oldum bence sorun öğrenci kalitesinin git gide düşmesi
bu arada puanza da karşılaştırabilirsiniz
İnşallahygs 1 22k
ygs 2 21k
ygs 5 13k
sayısalım geçen yıl 100k idim lys ile 40k çekmiştim bu yıl hedef 10k inşallah
Haklısınız, zorsa herkese zor tabikiHerkes için aynı saçmalık olduğu sürece bence bir sıkıntı yok. Sana zor da Mehmet'e Ayşe'ye kolay değil. Zorsa herkese zor.
Lakin eğer sorular birilerine veriliyorsa ve eşitlik bu anlamda kalleşçe bozuluyorsa orada sorun vardır.
Valla ben hep fem simetriden çalıştım sana onu öneririm ama biraz kaziktir yani soruları sıfırdan baslayacak san sıkinti olabilirBeyler yarın lys kitap alacağım geometri için kolay geometri varmış onu alacam sıfırdan başlayacağım diğer dersler için böyle zor olmayan öğreten yayın önerilerinizi acil bekliyorum iyi forumlar
Teşekkür ederim güvender vardı aklımda.sıfırdan başlamamın sebebi ise o kadar kazık soru çözdüm hele ki fen bilgisinde öyle sorular çözdüm ki çıkan sorulara bak termometre sorusu çıktı lys de de böyle durumla karşılaşmak istemiyorum sıfırdan adam gibi çalışayım 80 güne yalar yutarim
Ben de 104 net le 19 bininci olmuşum zatenŞimdiye kadarki en kötü netimi ygs sınavında yaptım nasıl nir sınavsa
Aynen öyle, su ana kadarki girdiğim hiç bir denemeye benzemiyordu - türkiye geneli guvender denemesi hariç. Türkiye geneli guvender denemesiyle aynıydı ygs.. türkçesi matematiği feni sosyali... Zor sorulan branşlar bile aynıydı. Hatta ve hatta turkcedeki soru tipleri bile aynıydı (aşağıdaki iki soruyu paragrafa göre cevaplayiniz şeklindeki sorudan 2 tane vardı, ygs de 3 tane çıktı vs.) Daha da fazlasını söyleyeyim, güvender türkiye geneli denemesinde 99 net le tr 18 binincisi olmuştum, gerçek sınavda 104 net le 19 bininci oldum. Guven der de fen 33 tu bunda 33.75.....Çok saçma bi sınavdı bence bugüne kadar o kadar denemeye girdim hiçbirine benzemiyodu geçen seneki sınavada girmiştim aralarında dağlar kadar fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?