2015 YGS'nin zor ve saçma sapan olduğunun ispatı

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
2015 YGS'nin zor ve saçma sapan olduğunun ispatı
Yazıya YGS 2015 teki netlerimi yazarak başlayayım:

T 24.5
S 16
M 30
F 33.75

Top. 104.25

Ygs 1 siralamam yaklaşık 22 bin, puanim 395,3
Ygs 2 siralamam yaklaşık 19 bin, puanim 400,8

Zor olduğunun ispatı: Yapıldığı yılda suana kadarki en zor sınav denen YGS 2013 te 400 puana 35 bininci(*), matematiğinin zor olmasıyla tepki toplamış YGS 2014 te 400 puana 29 bininci(*) olurken bu yıl 400 puanla 19 bininci oldum.

Saçma olduğunun ispatı: Türkçe netim 24.5 iken fenden 33.75 net yapmış olmam. Yani bu benim için saçma..

Not: Saçma ve zor olduğu bana ait kişisel bir düşüncedir.

(*): ÖSYM web sayfasındaki resmi bilgilere göre. "YGS 2014 yığınsal" şeklinde bir google aramasıyla ilgili pdf dosyasına ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

cyber

cyber

Üye
bende 22k oldum bence sorun öğrenci kalitesinin git gide düşmesi
bu arada puanza da karşılaştırabilirsiniz

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
bende 22k oldum bence sorun öğrenci kalitesinin git gide düşmesi
bu arada puanza da karşılaştırabilirsiniz
Öğrenci kalitesinin git gide düştüğünü pek sanmıyorum. Bana kalırsa ortalama olarak geçmis yıllara yakındır.

Bu arada hangi puan türünde 22k oldunun acaba?

Son düzenleme:
cyber

cyber

Üye
ygs 1 22k
ygs 2 21k
ygs 5 13k
sayısalım geçen yıl 100k idim lys ile 40k çekmiştim bu yıl hedef 10k inşallah

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Herkes için aynı saçmalık olduğu sürece bence bir sıkıntı yok. Sana zor da Mehmet'e Ayşe'ye kolay değil. Zorsa herkese zor.
Lakin eğer sorular birilerine veriliyorsa ve eşitlik bu anlamda kalleşçe bozuluyorsa orada sorun vardır.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve abandonware
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Beyler yarın lys kitap alacağım geometri için kolay geometri varmış onu alacam sıfırdan başlayacağım diğer dersler için böyle zor olmayan öğreten yayın önerilerinizi acil bekliyorum iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Herkes için aynı saçmalık olduğu sürece bence bir sıkıntı yok. Sana zor da Mehmet'e Ayşe'ye kolay değil. Zorsa herkese zor.
Lakin eğer sorular birilerine veriliyorsa ve eşitlik bu anlamda kalleşçe bozuluyorsa orada sorun vardır.
Haklısınız, zorsa herkese zor tabiki

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yarın lys kitap alacağım geometri için kolay geometri varmış onu alacam sıfırdan başlayacağım diğer dersler için böyle zor olmayan öğreten yayın önerilerinizi acil bekliyorum iyi forumlar
Valla ben hep fem simetriden çalıştım sana onu öneririm ama biraz kaziktir yani soruları sıfırdan baslayacak san sıkinti olabilir :bilmm

Son düzenleme:
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Teşekkür ederim güvender vardı aklımda.sıfırdan başlamamın sebebi ise o kadar kazık soru çözdüm hele ki fen bilgisinde öyle sorular çözdüm ki çıkan sorulara bak termometre sorusu çıktı lys de de böyle durumla karşılaşmak istemiyorum sıfırdan adam gibi çalışayım 80 güne yalar yutarim

Metin137

Metin137

Üye
Şimdiye kadarki en kötü netimi ygs sınavında yaptım nasıl nir sınavsa

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Veyseloglu dediyse doğrudur.

• Beğen
aga_0074

aga_0074

Üye
rabbim hiç birinizim emeğini boşa çıkarmasın...:close_tema::close_tema::close_tema:

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim güvender vardı aklımda.sıfırdan başlamamın sebebi ise o kadar kazık soru çözdüm hele ki fen bilgisinde öyle sorular çözdüm ki çıkan sorulara bak termometre sorusu çıktı lys de de böyle durumla karşılaşmak istemiyorum sıfırdan adam gibi çalışayım 80 güne yalar yutarim
:oke: yinede tedbiri elinden bırakma..

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiye kadarki en kötü netimi ygs sınavında yaptım nasıl nir sınavsa
Ben de 104 net le 19 bininci olmuşum zaten :hmmm zaman denemelerinden 105-125 arasında net yapardim ve cok ta iyi bir sıralama elde edemezdim tr genelinde.. bu sınavda tuhaf bisiler oldu

Metin137

Metin137

Üye
Çok saçma bi sınavdı bence bugüne kadar o kadar denemeye girdim hiçbirine benzemiyodu geçen seneki sınavada girmiştim aralarında dağlar kadar fark var

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Çok saçma bi sınavdı bence bugüne kadar o kadar denemeye girdim hiçbirine benzemiyodu geçen seneki sınavada girmiştim aralarında dağlar kadar fark var
Aynen öyle, su ana kadarki girdiğim hiç bir denemeye benzemiyordu - türkiye geneli guvender denemesi hariç. Türkiye geneli guvender denemesiyle aynıydı ygs.. türkçesi matematiği feni sosyali... Zor sorulan branşlar bile aynıydı. Hatta ve hatta turkcedeki soru tipleri bile aynıydı (aşağıdaki iki soruyu paragrafa göre cevaplayiniz şeklindeki sorudan 2 tane vardı, ygs de 3 tane çıktı vs.) Daha da fazlasını söyleyeyim, güvender türkiye geneli denemesinde 99 net le tr 18 binincisi olmuştum, gerçek sınavda 104 net le 19 bininci oldum. Guven der de fen 33 tu bunda 33.75.....

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

Üst Alt