Serhan
Üye
2015C daha güzel hele mavi rengi daha yakışıklı.artık hepsi ısınıyor bu bence bir sorun olmamalı buna alışmalıyız önemli olan ne beklentilerimiz var ona göre öneride bulunurum. Ben tercihimi 2015s ten yana yaptım 2016 kötü duruyo
özelden atar mısın şimdi reklama girmesin.Beyler bi site var adını vermiyim reklama girer. orda 2015 çok uygun fiyata.gireceklere duyurulur.
MaxiCep Teknoloji Portalıözelden atar mısın şimdi reklama girmesin.
onunda kasası güzel değil ya bence 2015s ten şaşmayın hep mevsim10 a kadar alıcak2015C daha güzel hele mavi rengi daha yakışıklı.
2015s in fiyatı ne kadarartık hepsi ısınıyor bu bence bir sorun olmamalı buna alışmalıyız önemli olan ne beklentilerimiz var ona göre öneride bulunurum. Ben tercihimi 2015s ten yana yaptım 2016 kötü duruyo
Yolladım kardeş buyurözelden atar mısın şimdi reklama girmesin.
2015s Bükülüyormuş.onunda kasası güzel değil ya bence 2015s ten şaşmayın hep mevsim10 a kadar alıcak
mesajını şikayet ettim. biz burada reklama girmesin diye site adı bile vermiyoruz sen direk link atıyorsun.
3100 lira olarak belirlendi.2015s in fiyatı ne kadar
valla ben faturaya ek aldım fazlaya geldi ama uzayda 1800 tl ye satılıyor2015s in fiyatı ne kadar
Doğru ben hayatımda maxicep kadar kötü bir site görmedim.mesajını şikayet ettim. biz burada reklama girmesin diye site adı bile vermiyoruz sen direk link atıyorsun.
3100 lira olarak belirlendi.
nasa vergi indirimi yaparsa daha ucuza uzaydan getirtebilirizvalla ben faturaya ek aldım fazlaya geldi ama uzayda 1800 tl ye satılıyor
Kardeşim, arkadaşımla girdik 2015 e. Kesinlikle bükülme gibi bi sorunu yok.2015s Bükülüyormuş.
Bence 1080p yi beklemeliyiz.
2016+ bükülüyo 2015s maşallah taş gibi2015s Bükülüyormuş.
Bence 1080p yi beklemeliyiz.
ben duydum sadece 2016 bükülüyormuşKardeşim, arkadaşımla girdik 2015 e. Kesinlikle bükülme gibi bi sorunu yok.
he oda doğru.2016+ bükülüyo 2015s maşallah taş gibi
3.World War mecvutmuş özelliklerinde.Beyler 2016 nın görselleri sızdırılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?