sasua42 Üye aksitman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sdn bile kesin konuşmaz ken siz nasil kesin konuşuyosunuz anlamıyorum... lg gflex oyun için üretilmiş bir telefon o nedenle yassı bir telefon Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yahu görürsün dayanıklı olacak lg ve tanıtıma çıkınca görüşürüz
aksitman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sdn bile kesin konuşmaz ken siz nasil kesin konuşuyosunuz anlamıyorum... lg gflex oyun için üretilmiş bir telefon o nedenle yassı bir telefon Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yahu görürsün dayanıklı olacak lg ve tanıtıma çıkınca görüşürüz
theyunus Üye Konu Sahibi Z2 cok guzel G3 de z2 ye rakip olur mu ? Orasına bakacağız bakalim Son düzenleme: 8 Nis 2014
theyunus Üye Konu Sahibi Windows phone ios sisteminden daha karmaşık geliyor bana O yüzden Nokia devri bitmiştir benim açımdan.
Windows phone ios sisteminden daha karmaşık geliyor bana O yüzden Nokia devri bitmiştir benim açımdan.
theyunus Üye Konu Sahibi Samsung s5 39 tl 36 ay taksitle Avea da Sizce nasıl olur 3 sene kalma şartı var Avea da 150 tl üzeri fatura ödüyorsan oluyormuş Enayi arıyorlar Son düzenleme: 20 May 2014
Samsung s5 39 tl 36 ay taksitle Avea da Sizce nasıl olur 3 sene kalma şartı var Avea da 150 tl üzeri fatura ödüyorsan oluyormuş Enayi arıyorlar