Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 YGS için geri sayım widgeti var mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Michael1
Üye
Konu Sahibi
2014 YGS için geri sayım widgeti var mi ?
Arkadaşlar 2013 ygs geri sayım sayacı var fakat 2014 yok olan paylaşabilir mi?
07oguz07
Üye
Dostum ben de aynisini istiyorum hatta widget bolumune actim ama bakan olmadi ben de ygs lys geri sayim widgeti istiyorum
Michael1
Üye
Konu Sahibi
bi program buldum widgeti yok ama idare edicem artık. Ygs tarihinden geri sayıyor program
MaxipmaN
Üye
adı ne?
Fatic
Üye
Bence bulmayn öyle widget kendi adima konusuyorum lysye 200 var rahat daha vakit var diordum 2 hafta kala 2 hafta kaldi napcam dedm çok zor drumda kaldm bnce bulmayn sadece çalşn
Bence bulmayn öyle widget kendi adima konusuyorum lysye 200 var rahat daha vakit var diordum 2 hafta kala 2 hafta kaldi napcam dedm çok zor drumda kaldm bnce bulmayn sadece çalşn
yahu sınav için tele nekadar güvenirsin bilmem ama zaten sınav yaklaşınca insan tedirgin oluyor bunu kendin anlarsın ne gerek war wigıta
MaxipmaN
Üye
Allah kolaylık versin
berkoto38
Üye
countdown widget ı da var
SonyXperia
Üye
Çok basit, parmak hesabı tercih edilebilir, olmadı kafam karışır dersen telefonuna gir orada takvim var oradan devam et
Invoke
Üye
Zaten ders çalışırken, arkadaşlarından biri kesin çıkar söyler 102 gün kaldı la. 90gün kalmış la. O değil de ne çabuk geçti 48gün kalmış la. İşsizler sayıyorlar zaten
Zaten ders çalışırken, arkadaşlarından biri kesin çıkar söyler 102 gün kaldı la. 90gün kalmış la. O değil de ne çabuk geçti 48gün kalmış la. İşsizler sayıyorlar zaten