wansjaxell
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyi bir yatırım olmaz artık 7850 bile az yani . EN az 7870 veya r9 270x falan gerekiyor artıkğ
Bu konuda biraz değişiklik yapıp çok daha sağlam bir ekran kartı üzerine sistem kurmayı düşünüyorum..
Prof olarak solidworks ile uğraşıyorum ve Simülasyon için görsel özellikleri üst düzey bir kart tercihi yaptım. Ancak buna uygun işlemci yada sistem sizce nasıl olmalı?
Sadece işlemci önerisi istiyorum.
Düşündüğüm ekran Kartı modeli nvidia Quadro 2000.
profesyonel Solidworks vs 3D Cad tasarımları kullanıyorsan 4770K altı kesmez , ben mimari çizimlerle uğraşıyorum iş icabı olarak 2600k 4.0 ghz oc kullanmama rağmen artık yetersiz geliyor düşün yani
Haklısın.
Ama, bende işyerinde en dolu haliyle i7 işlemcili bir Monster kullanıyorum ekran kartı GTX 770 mi ne.
Yinede Solid de görsel özellikleri tam olarak çalıştıramıyor.
Bugün bir kursa gittim ve solidi neredeyse bütün özellikleriyle çalıştıran bir bilgisayar kullandım ve cmd dxdiag yazıp özelliklerine baktım işlemci olarak core 2 duo yazıyordu ama ekran Kartı Quadro nun bir modeliydi..
Bu yüzden ben de ekran Kartının en iyisini ama işlemcinin n
Yeterli düzeyini almayı düşünüyorum..
Ses Kartını ben yazmadım, arkadaş önermiş.kardeşim 1000 1500lira bütçem var diyorsun birde çizim yapıcam diyosun o fiyatta bir bilgisayarla verim alamazsın en az 2500 lira bütçen olmalı hatta daha da fazlabirde o toplanan sistemde ses kartına gerek yok ekstra masraf yapma parayı işlemci ram ve ya ekran kartına yatırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?