2014 KPSS Güncel Olaylar Haziran Ayı İtibariyle

Sponsorlu Bağlantılar

buyukaptan

buyukaptan

Üye
    Konu Sahibi
2014 KPSS Güncel Olaylar Haziran Ayı İtibariyle
Merhabalar. KPSS'ye az bir gün kala Güncel Olayları, Gelişmeleri çalışmak için Android telefonuma bir sürü program indirdim. Ve gördüğüm şu oldu. Çoğu bilgi yanlış veya eksik. Danıştay Başkanı'nı güncellemeyen bir sürü program gördüm. Ve bu yüzden bir program yazmaya karar verdim. Bugün itibariyle tamamladım. Sizlere de bunu tanıtmak istedim. Eğer isteğiniz olursa isteğiniz doğrultusunda geliştirebilirim.

Son güncelleme ile widget de ekledim:) Ana Sayfanıza widgeti ekleyerek her an göz önünde gözükmesini sağlayabilirsiniz:)

Program ;
Spor Olayları,
Ekonomi Gelişmeleri,
Kültür-Sanat Olayları,
Değişen Kabine ile Güncel Bakanlar,
Dünyanın 7 Harikası,
Dünyanın Yeni 7 Harikası ve
son olarak da Güncel Olaylar kısmında oluşuyor.

Belirli kategoriye dizmemin amacı, bilgiye çabuk ulaşabilmek içindi. İlginiz için teşekkür ederim.

Uygulama Linki :

• Beğen
Tepkiler: necati45, guwen35 ve noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

Rahmi06

Rahmi06

Üye
:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Güzel uygulama kendin yapmış olmanda ayrıca tebrik edilecek bir davranış umarım bu konuda kendini daha da geliştirirsin

gercek_dost

gercek_dost

Üye
Kpss ortaöğretim konu anlatımlı tüm konular pdf yada uygulama yok mu?
Çalışman için çok teşekkürler. ..

buyukaptan

buyukaptan

Üye
    Konu Sahibi
Kpss ortaöğretim konu anlatımlı tüm konular pdf yada uygulama yok mu?
Çalışman için çok teşekkürler. ..

kardeş valla güncel içerik onda da çıkıyor. aslında geneli kapsıyor. diğer konularla ilgili dökümanım yok malesef. zaten bende sınava hazırlanıorm:/

• Beğen
Tepkiler: gercek_dost
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Kpss ye hzrlniyrum pro icin saol kardesim

gercek_dost

gercek_dost

Üye
Keşke tüm konular olsaydı! Yine sağol. Reklamdan müzdaribim. Ya hiç olmasa ya da gizlenebilse ya da pek görünmeyecek bir yerde olsaydı:)
kardeş valla güncel içerik onda da çıkıyor. aslında geneli kapsıyor. diğer konularla ilgili dökümanım yok malesef. zaten bende sınava hazırlanıorm:/