2014 Ford Focus

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Ford Focus
[h=2]2014 model makyajlı Ford Focus sızdırıldı.[/h]
Aston Martin kokan bir ön ızgara ile geliyor!
Ford Focus’un yeni makyajlanmış hali, önümüzdeki sene için düşünülen resmi tanıtımı git gide yaklaşırken casus fotoğrafçıların objektiflerine yakalandı.

Sizlerin de tahmin ve hayal edeceği gibi, marka Focus aracına Aston Martin modellerinden esinlenilmiş bir ön ızgarayı giydirirken Mondeo ve Fiesta modelleri için hayata geçirmiş olduğu projeyi bir kez daha tekrarlamış olacak. Fiesta ve Mondeo modelleri üzerinde denenen Aston Martin’i andıran ön mazgal projesi, Ford’un müşterileri tarafından oldukça hoş karşılanmıştı. Günümüzde piyasada mevcut olan Focus modeline kıyaslandığında üst ızgarası biraz daha derinde bulunan yeni Focus’un plaka eteği de alçaltılmış bir konumda olacak.

Focus’un burnu üzerinde bulunan iki büyük üçgensel hava deliği de contalanmış. Bunun sebebi ise büyük ihtimalle soğutmanın küçük ızgara boşluklarından etkilenmemesini amaçlamak.

2014 model yeni makyajlı Ford Focus’un resmi tanıtımı için tahmin ettiğimiz tarih bu senenin sonlarından öncesine denk geliyor. Hepimizin merakla beklediği aracın satışlarını başlatmak için ise Ford markası 2014 yılının ilk gün veya aylarını planlıyor olmalı…


 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Enes

Enes

Üye
Bu arabayı alacaktık vazgeçtik iyi ki de vazgeçmişiz. Arka tarsarımı değişmedikçe bişeye benzemez bu
 


Üst Alt