2013 Skoda Octavia RS sızdırıldı, Coupe şekillendi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2013 Skoda Octavia RS sızdırıldı, Coupe şekillendi.


RS, sportif tasarım ile geliştirilmiş performansı perçinliyor.Skoda markası, 2013 Octavie modeline geçtiğimiz günlerde resmi olarak ilan etmişti ancak bu haber, yüksek prformans için üretilecek olan RS versiyonunun daha şimdiden basına sızmasına engel olamadı.Tıpkı beklediğimiz gibi, “teknik sebeplerden” kaynaklanan bir sıkıntı nedeniyle firmanın araç konfigüratöründe yayınlanan görüntülerde, çıkmaya hazırlanan modelin sportif bir ön yüz ile bal peteği tarzında ızgaranın yanı sıra LED sis farlarına sahip olacağını görebiliyoruz. Yeniden elden geçirilmiş yan etekler, parlak siyah aynalar ve içerisinde kırmızı fren kaliperleri barındıran beş kollu alaşım jantlar da dikkate değer bazı yenilikler arasında yer alıyor. Son olarak, arka tarafta rastladığımız yeni tamponu, bagaja monte edilmiş kanadı ve çift çıkışlı egzost sistemi ile Octavia’nın 2013 model RS’i için bir spor arabadan bekleyeceğiniz çoğu aksesuarı içeriyor diyebiliriz.
Modelin nasıl bir motordan güç alacağına dair henüz ne yazık ki en ufak bir bilgimiz yok ancak beklentiler turbolu, 200 beygirden fazla güç üretebilen bir makine yönünde. Bu istatistikleri, aracın indirgenmiş toplam ağırlığıyla bi arada düşünürsek yeni çıkacak versiyonun önceki modelden daha hızlı bir araba olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
Skoda Octavia Coupe yorumlandı; güncellenmiş bir Skoda Tudor.Otomotiv manipülatörü Theophilus Chin, basına “nasıl bir üçüncü jenerasyon Octavia Coupe hayal ettiğini” anlattı.10 yıl önce Cenevre Otomobil Fuarı’nda Çek firması Tudorisimli konseptini sunmuştu. Bu model, ne yazık ki hiçbir zaman seri üretim aşamasına ulaşamadı. Bu zamana dek Octavia’nın üç kapılı versiyonuyla ilgili hiçbir şey duymamıştık ancak kısaca belirtmek gereikrse yüksek kalite parolasıyla işlenmiş bir parçaya minnettar kalacağız!
Eğer isabetli ve haklı bir biçimde fiyatlandırılabilirse, az önce bahsettiğimiz RS modelinin iki kapılı versiyonu, Skoda markası için büyük bir başarı olabilir. Tabi bu hayallerin gerçek hayata geçebilmesi için öncelikle Volkswagen grubunun patronlarının böyle bir modele onay vermesi gerekiyor!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt