2013 Nissan Note

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2013 Nissan Note


Japonya’da 2004 yılından itibaren Avrupada ise 2006 yılından itibaren satışa sunulan Nissan Note, 2013 yılına makyajlanarak giriyor.Selefine göre daha etkili bir tasarım sahip olan Nissan note, markanın güncel modellerinde kullandığı tasarım çizgisinin devamı niteliğinde düşünülmüş. Nissan’ın Murano gibi büyük arabalarında kullandığı ön far ve panjur tasarımı yeni Note’da da kullanışmış. Yan kısımlardaki, tavandaki dalgalı hatlar ise yine güncel Nissan modellerinde görmeye başladığımız ve bundan sonra güncellenecek olan diğer bir çok Nissan modelinde göreceğimiz detaylardan.Arabanın iç mekanı ise dışına tezat oluşturacak şekilde sade düşünülmüş. Geniş bir iç mekana sahip olan Note’da açık renk döşemeler ve geniş cam alanları içerisindekilere sahip olduğundan daha fazla ferah bir görüntü sunuyor. Sürücü kısmında kullanılan mavi ve beyaz aydınlatmalar geniş dijital ekran ve navigasyon ise sade tasarımı teknolojik görüntü ile destekliyor.
2013 Nissan Note’un motor yapıları hakkında bilgi verilmezken güncel model ile benzer olacağı tahmin ediliyor. Güncel modelde kullanılan 1.4 ve 1.6 litrelk benzinli motorların yanı sıra 1.5 litrelik dizel motor yeni Note’da da kullanılacak.
Avrupa’da Opel Meriva ve Citroen C3 Picasso gibi rakipler ile yarışacak olan Note, özellikle geniş aileler için önemli bir alternatif. Güncel modeldeki 35.000 TL seviyesinden başlayan satış fiyatları ufak bir atışla önümüzdeki yıl yeni Note içinde geçerli olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt