2013 Nissan Micra

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2013 Nissan Micra
[h=2]2013 Nissan Micra resmi olarak tanıtıldı.[/h]


Bu sonbaharda satışa sunulacak.
Nissan firması yeni makyajlı Micra modelini tüm detayları ile birlikte resmi olarak tanıttı. Araç bu sonbahar aylarında satışa sunuluyor olacak.





Dış kısımda güncellenmiş bir ön yüz paketi ve yeniden tasarlanmış bir ön ızgaraya ev sahipliği yapan aracın tamponu, kaputu, ön varları ve sis farı çevreleri de yenilenenler arasında. Arka tarafa gelince, 2013 model Micra yine yeni bir arka tampona, modifiye edilmiş bagaj üstü aksanlarına ve LED destekli arka farlara ev sahipliği yapıyor. Araç sahibi tarafından belli ekstra ücretler karşılığında yeni Micra opsiyonel olarak yeni alaşım jantlarla, panoramik cam tavanla, park asistanı sistemiyle ve yeni boya ile renk tonlarıyla süslenip donatılabiliyor.








Taban modeli olan Visia ekeltrikli ön kapılara, merkezi uzaktan kumandalı kilitleme sistemine, ABS’ye, ESP’ye, birkaç hava yastığına, elektrikli motorlu direksiyona ve CD/AUX/USB’ye sahip. Acenta ise 15 inçlik jantlar üzerine otururken otomatik ışık ve silecekler, Bluetooth, ön sis farları ve birkaç kozmetik ayrıntı gibi fazladan ekipman ve donanımlar ile sunuluyor. Meslektaşları arasında en kalitelisi olan Tekna ise 16 inç boyutunda jantlara, park asistanına, park sensörlerine, klima kontrolüne, anahtarsız başlatmaya, katlanır yan aynalara ve 5.8 inçlik dokunmatik ekranlı NissanConnect medya ve uydu navigasyon sistemine sahip.






Motor seçenekleri arasında aynı 3 silindirli 1.2 litrelik benzinli motor ve 100 kilometrede 4.1 litre yakıt tüketimine sahip olan turbolu 1.2 litrelik DIG-S benzinli motor mevcut. Bu motorun karbondioksit emisyonu ise kilometrede 95 gram olarak karşımıza çıkıyor. Bu donanımlar standart oalrak beş vitesli manuel aktarım sistemine veya opsiyonel olarak sipariş edilebilen CVT’ye bağlanabiliyor.




 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
fk555897

fk555897

Üye
Ön taraf önceki Micra'ya göre daha sportif görünüyor.
 


Üst Alt