2013 Kia Carens MPV Paris’te

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2013 Kia Carens MPV Paris’te






Kia’nın kompakt MPV modeli Carens, yeni yüzünü Paris Otomobil Fuarında gösteriyor.
Tepeden tırnağa yenilenen yeni Carens, modern ve dinamik ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı ve üretildi. Tamamen yeni bir platform üzerinde üretilen araç, üstün bir aerodinamiği, modern tasarımı, uzun dingil mesafesi ve yedi koltuğa kadar kapasite imkanları ile zarif ve geniş bir kullanım imkanı sağlıyor.
Kia’nın kompakt MPV modeli Carens, yeni yüzünü Paris Otomobil Fuarı’nda gösterdi. Tepeden tırnağa yenilenen Carens’in, modern ve dinamik ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanıp üretildiği açıklanıyor. Tamamen yeni bir platform üzerinde üretilen araç, uzun dingil mesafesi ve yedi koltuğa kadar kapasite imkanları ile zarif ve geniş bir kullanım imkanı sağlıyor.
Deri döşeme, panoramik cam tavan ve ısıtmalı/havalandırmalı ön koltuklar gibi özellikere sahip olan yeni Carens, Avrupa’da üç farklı motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Carens’in motor seçenekleri 177 bg gücünde 2-litrelik ve 135 bg gücünde 1.6 GDI benzinli motorlar ile 1.7 litrelik turbodizelden oluşuyor. Avrupa’da standart olarak 6-ileri manuel şanzımanlarla sunulacak olan Carens’in güçlü versiyonları 6-ileri otomatik şanzımanla da alınabilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt