2013 Erkek Modasında Neler Var?

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2013 Erkek Modasında Neler Var?

Pastel renkler, erkek modası 2012’de olduğu gibi erkek modası 2013 yılında da modanın kalbinde yer alıyor. Bu renklerin kullanımı, kıyafetlere kişilik katarken aynı zaman da doğal bir izlenim de yaratıyor.

Kişiyi soft, şık ve bir o kadar da göz alıcı kılmayı başaran , daha şimdiden hızlı bir şekilde hayatımıza girdi. Küçük küçük nelerin moda olacağı hakkında şu sıralar sinyaller alıyoruz. 2012’nin moda rengi, 2013 modasında da kendini hissettirecek. Farklı, özgün ve modern bir tarzın simgesi pastel tonlar, bakalım erkek modasına bu sene nasıl yansıyacak?

2013 erkek giyiminde bu tonlara ağırlık verilmesinin diğer bir nedeni de yeni bir tarz yakalamak. Tarz olabilmek ise çok yönlü, modern ve şık olabilmek gibi öğelerin birleşimine dayanıyor. Bu yüzden tüm kıyafetler ve aksesuarlar bu amaca uygun tasarlanıyor. Örneğin pembe bir gömlek üzerine giyilen mavi bir ceket ve bu ceketi tamamlayan mendil, hem kişiliğinizdeki çok yönlülüğü hem modanın kalbini dinlediğinizi hem de şık olabildiğinizi gösteriyor.

Kıyafet seçme konusunda her zaman daha zorlayıcı olan erkekler, bu sene seçimlerinde çok da zorlanmayacak. Moda, kadınların olduğu kadar erkeklerin de. Yakın zamanda 2013 erkek giyim koleksiyonlarını görmeye başlarız. 2013 nda desenli gömlekler, pastel renkli spor ceketler hâkim olacak gibi.

Özellikle kullanılan aksesuarların da tercih edilen gömlele uyum içinde olması detaylardan sadece bir kaçı. Ofiste çalışan beyler için ise haki renkli takımlar, siyah ve gri tonlarını bir kenara atıyor. Bu sene kısacası klasik tarzın biraz dışına çıkılacak. Kendinizi yansıtmanız için 2013 senesi size bir fırsat sunuyor. Daha şık görünmek için biraz daha özgün davranmanız yeterli.
 


Üst Alt