2012'nin 5 Büyük Bombası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
2012'nin 5 Büyük Bombası!
Samsung cep telefonlarında harika bir 12 ay geçirirken , , RIM gibi şirketler ve karşısındaki mücadelelerini sürdürdüler. 2013'de ise sonunda bu ikilinin karşısında üçüncü bir rakibi, yani Windows Phone'u görebiliriz. Bu yazımızda ise 2012'de mobil teknolojideki en önemli gelişmelerden 5'ini sizlere hatırlatmak istedik.

1. Android, iOS'üzerinde tam bir hakimiyet kurdu: 2012'nin üçüncü çeyreğinde akıllı ceplerde dünya çapında yüzde 75 pazar payını eline geçiren Android, rakiplerini adeta ezdi geçti. iOS bu sırada satışların sadece yüzde 14.9'unu elinde bulunduruyordu. Android'in en önemli pazarlarından Çin'de 2012'nin sonu itibariyle cep satışlarının 786 milyona ulaşması bekleniyor.

2. BlackBerry 10 tekrar ertelendi: BlackBerry 10 işletim sistemiyle çalışan ilk cihazların 2011'de tanıtılması bekleniyordu. Ancak şirketin ortak CEO'su Mike Lazaridis, geçen sene bu sıralarda cihazın 2012 ortalarında hazır olacağını sölyedi. Ancak 2013'e yaklaştığımız şu günlerde hala BlackBerry 10 tanıtılmış değil. Yönetiminde bir takım sarsıntılar yaşayan şirket, 2013'ün BlackBerry 10'un yılı olacağını söylüyor.

3. Lumia 900'nin gösterişli tanıtımı, satışlara yansımadı: 'nın ilk Windows Phone'lu ceplerinden Lumia 900, 'taki CES'in ilgi odakları arasındaydı. Reklamı için büyük paralar harcanan cihaz, fiyatının yarıya düşürülmesine rağmen beklenen ilgiyi görmedi. Bunun yanında Windows Phone 8'in çıkışının da Lumia 900'ün satışlarını etkilemiş olması muhtemel.

4. Windows Phone 8 ile ümitler yeşerdi: Mobil piyasada kendini kanıtlamak zorunda olan , Windows Phone 8 ile her şeyi değiştirmeyi planlıyor. Windows 8'den hemen sonra tanıtılan yeni mobil işletim sistemi, HTC, ve 'un desteğiyle sonunda cep piyasasında üçüncü önemli oyuncu olmayı başarabilir.

5. 'nın cep telefonu saltanatı sona erdi: 14 senedir en çok cep telefonu satan , 'un çılgınca satan Galaxy'lerine boyun eğdi ve bu ünvanını 'li rakibine kaptırdı.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__, Heroata ve Enes

Enes

Enes

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
5 çok açı :ehe

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

CasuS_87

CasuS_87

Üye

esokmen

esokmen

Üye

Heroata

Heroata

Üye
4ever Android .d

Allahm black da ordan ckms acikca androidi gecegm dio. Ben dusunemyrm herkesn elnde black olcagni xd nokia zaten felç ios ceyrege bile yaklasamamsss .d

Windowsu bilmem... ama kimse tanimio. Hatta su tepkiyi aldigim oldu oha windowsun telefonumu vaar XD

Heroata

Heroata

Üye
Seert girdtsm uzgunum .d

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
boyun eğdi demeyelim de duraklama dönemine girdi diyelim

SwiftKey3

Üye
boyun egmedi direk boynu kirildi mezara gidiyo hafiz

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
5. için diyorum: hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrr :(

aleranol

aleranol

Üye
Yaklaşık 100 adet galaxy olursa tabiikide satar.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
arkadaşlar telefonlar herkesin görüşüne tabi ama sağlamlık kamera ekran çözünürlüğü ve ses kalitesi deyince aklıma nokıa gelir haa samsung da kötü değil ama galaxy wonder ve galaxy s 2 de yaşadığım sorunlar dan ötürü galaxy s 3 almadım galaxy s3 hakkında yorum yapamıcam ama forumda görüyoruz telefonun arka kapağında soyulmalar adam ekranı paramparça etmiş servis 600 lira ister gibi bide andoridde donma ve takılmalar veya oyunu henüz stabil çalışmadan güncellemeler felan açıkcası şu an android kullanıyorum bazı eksikleri var hala inanın bana nokıa 1 android telefon çıkarsa hepsini sollardı çünkü düşük model olan nokıa c6-01 de ki ekran kalitesi ve çözünürlüğüne bakın ve dışı çelik oldukça sağlam çok eski bi model ama sağlam ha burda demiyorum android kötü diye adamlar özellik olarak kendini aşmış tamam ama takılma donma ve sağlamlık giderilirse süper olurve sistem daha iyi hala gelirse dahada iyi olacak ben şu an galaxy s3 yerine lg optimus black tercihi yaptım beklemedeyim şu an lumia 920 nin piyasası ve uygulama açısından zenginleşmesi ve incelemem lazım düşünün arabamda şu an pioneer ses sitemi var neden sony almadım çünkü pioneer daha sesi kaliteli ve fiyatı uygundu pioneer sadece teyp çıkarıyor sony ise bütün elektronik malzeme sırf marka için hiç bi ürüne para vermeye değmezmiş bunu anladım samsungda ama pioneer sadece teyple uğraştığı için daha kaliteli sesi vardı samsungda şuna benzer telefonun özelliği en gelişmişi olsun malzeme ve işçiliğe fazla önem vermesemde olur 1 veya 2 güncelleme çıkarırım nası olsa android zengin uygulamalarda iyi ve sonunda samsung istediğini başardı ama ben hala lumia 920 yi incelemeye devam edecem örnek samsung televizyon da üstün olur sony kamerada üstün diye tutupta bilgisayarı samsung almak mantıksız bunların her ürününü almak mantıksız

yani geneline bakarsak üstün olan ayrı bilgisyarda televizyonda vs vs ama tek bir işte örneğin tek bilgisayar veya ses sistemi veya kamera çıkaran başka elektronik malzeme çıkarmayanlar daha kaliteli ve sağlam işler yapıyor ve fiyata gelince değişiyor

bu benim görüşümdür sizin görüşünüz farklı olabilir lütfen yorum yaparken kullandığımız kelimelere dikkat edelim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt