StunnerDead
Üye
temmuz ağustos da varımo değilde benim sadece gececiler konusunda 4500 küsür mesajım var yanılmıyorsam ve temmuzda ki ilk 8 üyenin hepsi de gececi tayfa ağustosta ilk 15tekilerin çoğu da gececilerden
O kadar mesajı nereye atıyorsunuz
Temmuz ayı 8. sıyımtemmuz ayında ki tayfa neydi be he gece sabah 5 e kadar muhabbet + haxball turnuvaları özledım o günleri lanet olası öss yüzünden
- - - Eklendi - - -
Özledim o günleri le ömer bu yaz aktif olun gene sabahlara kadar haxball atalım muhabbet edelim
Ben at gibi çalışıyorum
Sınava çalışıyo Fatih, bizim gibi değil
Ben at gibi çalışıyorumO bıraktı la buraları, artık sarmıyodur zahar. Bizimki de ne bitmez goygoydu sabahlardık la pc başında. Kan çanağına dönerdi gözler yarasa olurduk resmen.
Ben at gibi çalışıyorumO bıraktı la buraları, artık sarmıyodur zahar. Bizimki de ne bitmez goygoydu sabahlardık la pc başında. Kan çanağına dönerdi gözler yarasa olurduk resmen.
ya bende özel istek yapcağımçok merak ediyorum ilk konumu ve ilk mesajımı bulabilir misin bana
Kendin gayet kolay bulabilirsin oğuz. Profiline gir mesajlarım diye bi yer var en son sayfaya git bulursun
En son sayfada yok abi ben yeni konu actikca ve yeni mesaj yazdikca son sayfadakiler yavas yavas kayboluyor
İyi fikiro zaman yeni konu açma ve yeni mesaj atma kaybolmasınlar yazıktır silinmesin hatıralar
- - - Eklendi - - -
Mayısta Doğuş kesin 1038 tane konu açmıştır
Gececileri ozledim
bu akşam gel sohbet ederiz..
Malum dersler..
Bir Gün De Ara Ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?