2012 Yılı Aylık Mesaj Kasma Oranları

Temmuz ayı 8. sıyım temmuz ayında ki tayfa neydi be he gece sabah 5 e kadar muhabbet + haxball turnuvaları özledım o günleri lanet olası öss yüzünden

- - - Eklendi - - -

temmuz ağustos da varım o değilde benim sadece gececiler konusunda 4500 küsür mesajım var yanılmıyorsam ve temmuzda ki ilk 8 üyenin hepsi de gececi tayfa ağustosta ilk 15tekilerin çoğu da gececilerden

Özledim o günleri le ömer bu yaz aktif olun gene sabahlara kadar haxball atalım muhabbet edelim

ben hep buradayım

doctorrr

Üye

Sınava çalışıyo Fatih, bizim gibi değil
Ben at gibi çalışıyorum O bıraktı la buraları, artık sarmıyodur zahar. Bizimki de ne bitmez goygoydu sabahlardık la pc başında. Kan çanağına dönerdi gözler yarasa olurduk resmen.

Oğuzhan

Üye

Ben at gibi çalışıyorum O bıraktı la buraları, artık sarmıyodur zahar. Bizimki de ne bitmez goygoydu sabahlardık la pc başında. Kan çanağına dönerdi gözler yarasa olurduk resmen.

Seni de sarmiyor artik buralar

Sen de çalışıyon Süleyman da çalışıyo. Bi ben çalışmıyom zaten
Oğuzhan haklı bizi de sarmıyo artık buralar. Oğuz senle konuşalım bi ara bulmuşken söylemek istedim

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kendin gayet kolay bulabilirsin oğuz. Profiline gir mesajlarım diye bi yer var en son sayfaya git bulursun

En son sayfada yok abi ben yeni konu actikca ve yeni mesaj yazdikca son sayfadakiler yavas yavas kayboluyor

CABBAR

Üye

En son sayfada yok abi ben yeni konu actikca ve yeni mesaj yazdikca son sayfadakiler yavas yavas kayboluyor

o zaman yeni konu açma ve yeni mesaj atma kaybolmasınlar yazıktır silinmesin hatıralar

- - - Eklendi - - -

Mayısta Doğuş kesin 1038 tane konu açmıştır

Türe

Üye
Gececileri ozledim