2012 ve Belirtileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
    Konu Sahibi
2012 ve Belirtileri
Dünyayı korkutan belirtiler



Dünyanın en gizemli ileri uygarlıklarından Mayalar'ın takvimine göre 21 Aralık 2012'de dünyanın sonu gelecek. Dünyanın Yeni yılın ilk gününden bu yana ardı arkası kesilmeyen ilginç doğa olayları ve hayvan ölümleri haberleri akıllara bu sonun belirtileri olduğunu getiriyor.
Dış haberler servisi
Son günlerde insanları korkutan olaylar meydana geliyor.

Bu olaylardan bazıları:





KUŞLAR VE BALIKLAR:


Dünyanın değişik ülkelerinde ardarda meydana gelen kuş ve balık ölümleri bu listenin en merak edilen olayı olarak görülüyor. ABD Arkansas eyaletinde kırmızı kanatlı kara tavuk ölümleriyle başlayan olaylar yine aynı eyaletteki bir nehirde, balıkların nedeni anlaşılamayan bir şekilde ölmesiyle devam etti. Daha sonra Louisiana’da 500 kara tavuk, Brezilya’da 100 ton sardalya, Yeni Zelanda’da yüzlerce “snapper” cinsi balık, ABD Maryland eyaletinde 2 milyon balık ölü bulundu. Bunları Danimarka ve İsveç’teki kuş ölümleri takip etti. Olaylarla ilgili global bir çevre felaketi sonucu oldukları veya biyolojik silah deneyleri yüzünden meydana geldikleri gibi teoriler üretiliyor.





ARILAR ÖLÜYOR:


ABD’de yapılan son araştırmalara göre bazı yaban arısı cinslerinin sayılarının son 20 yılda yüzde 90 oranında düştüğü açıklandı. Uzmanlar Kuzey Amerika’da bulunan 50 farklı cins yaban arısından 4 türün ciddi bir tehlike altında olduğunu söylediler. Dünyada yaban arısı miktarındaki düşüşe global iklimdeki değişikliklerin neden olduğu düşünülüyor.







ÇÖLDE KAR:


ABD Las Vegas ve Los Angeles kentlerinde son 40 yıl içinde ikinci defa kar yağdı. Nevada Çölü’nün ortasında bulunan Las Vegas’ta kar kalınlığı 20 santime ulaştı. 2008’de yağan kar ise hızla erimişti. Kış aylarında sıcaklığın 20 derece civarında seyrettiği Los Angeles’taki kar, uçuş trafiğini aksatırken Arizona, Utah ve California eyaletlerinde de tipi halinde yağışlar görüldü.





YENGEÇLERE NE OLDU?:


Önceki gün İngiltere’nin Kent bölgesindeki sahile vuran 40 bin ölü yengeç ülkede şok etkisi yarattı. Palm Körfezi plajını dolduran yengeçlerin değişen hava koşulları nedeniyle öldüğü düşünülüyor. Bir süre ısınan havaya aldanıp kıyı şeridine giden yengeçlerin havanın soğumasıyla hipotermi geçirip öldükleri sanılıyor.











PARLAK YEŞİL NEHİR


Geçtiğimiz hafta Kanada’nın Victoria kentinde bir nehrin suyu renk değiştirerek parlak yeşil bir hal aldı. Birkaç saat boyunca kalan bu renk daha sonra eski haline geri döndü. Çevre Bakanlığı nehre yakındaki bir fabrikadan kimyasal sızmış olabileceğini söyledi.







BİR YILDA TEMİZLENECEK

Son 50 yılın en büyük sel felaketini yaşayan Avustralya’da yağmur dinmiyor. Sel suları yüzünden 9 kişinin hayatını kaybettiği ülkede taşan nehir ve derelerin etkisi altına aldığı alanların büyüklüğü Fransa ve Almanya’nın toplamına ulaştı. En az 1 yıl içerisinde temizlenebileceği söylenen bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. Selin en çok etkilediği Queensland eyaletindeki Rockhampton kentinde su seviyesi 9 metreye yükseldi. Önümüzdeki günlerde 75 bin nüfuslu kentin yüzde 40’ının sulara gömüleceği, şu ana kadar tam 22 kasaba ve köy sular altında kaldığı belirtildi. Kara ve demiryolu ulaşımı yapılamayan bölgede yeni bir kasırga beklenirken sel sularının çekilmesinin 1 ayı bulacağı ifade edildi. Dünyanın en büyük kömür ihracatçısı olan Avustralya’da sel yüzünden tüm ihracatın yüzde 75’i durduruldu.
 


serecans

serecans

Üye
ya bizim hocalar kiyametin cuma gunu kopacagini soyluyorlar kafam allak bullak oldu'tesekkurler'
 
Sandrake

Sandrake

Üye
O yeşil nehir olayını biliorum bir boya fabrikasından dolayı öyle olmuş bir yerde okumuştum diğer olaylarda büyük ihtimal küresel ısınmadan
 
Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben inanmıyorum sadace paylaştım :ehe
 
55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
parlak yeşil nehir çok güzel görünüyor
 
fireman87

fireman87

Üye
Kıyamet cuma günü aksam namazından sonra kopacak, aksam namazı diğer vakitlere göre daha hızlı okunur. Bunun nedenide kıyamettir..
 
nitroux

nitroux

Üye
Ben bir ara bu 2012 olayına baya derin dalmıştım ve ilginç sonuçlara ulaştım. Aslında iyi bir internet araştırması sonucunda sizlerinde edinebileceği okadar ilginç bilgiler öne sürülüyor ki insanın inanmaması oldukça güç. Hatta bir yazıda çeşitli kanıtlarla Kurna-ı Kerim de de bir hadiste geçtiğini yazıyordu. Olayın özü şöyle;

Dünya ve diğer gezegenler tıpkı düneşin etrafında döndüğü gibi galaksimizde yani güneş te bir eksen etrafında dönüyor. bilmem kaç bin (5000 kusur mu neydi unuttum) yılda bir güneş bu eksende tarihin bitiş ve başlangıç yeri olan ve büyük bir kara deliğe çok yakın olan bir noktada güneş kara deliğin çekimi ile etkileşime giriyor. Bunun sonucunda güneşte aşırı patlamalar oluşuyor ve buda etrafındaki gezegenleri olumsuz etkiliyor. Hatta şu anki küresel ısınmada bu çekim alanının güneşi etkilemesinin ilk belirtileri olarak adlandırılıyor. Son günlerde güncel haberleri takip ettiyseniz güneşte büyük patlamalar görülmeye başlandı bile.

2012 filmindede kurgulanan aşırı küresel ısınmanın etkisi ile dünyanın çekirdeğininde düneşle etkileşime girip yer kabuğunun harekete geçmesi ve buzulların eriyip dünyayı suların kaplaması vb. idi.

galaksimizin karadeliğe en yakın olduğu tarihte maya ve aztec takvimlerine göre 21.12.2012 olarak hesaplanmış.

Buna göre galaksimiz ve tabi dünya büyük bir döngü içerisinde bulunuyor. Bu döngü sonucunda dünyada hayat her seferinde tekrar başlıyor.

Kıtaların günümüzdeki konumların ve şekilleride bu döngünün eseri olarak görülüyor.

Aslında okadar çok belirti var ki kendiniz bile sadece okuyarak gelişmeleri tahmin edebilirsiniz.

Ancak sonuçta Yaratanın verdiği canı Yaratan alır.

Doğru veya yalan ne olursa olsun siz siz olun, bugünü yaşarken yarınıda unutmayın...
 

pelın_

ya arkads sonumuz geldı sanırım:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt