2012 Şeker Bayramı Ne Zaman Tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2012 Şeker Bayramı Ne Zaman Tarihi
2011 Ramazan Bayramı Ne Zaman, 2011 şeker bayramı ne zaman, 2011 Şeker Bayramı Tarihi

2011 yılı ŞEKER BAYRAMI tarihleri

2012 Yılı RAMAZAN BAYRAMI AREFESİ 1/2 GÜN 18 AĞUSTOS CUMARTESİ

2012 Yılı RAMAZAN BAYRAMI 1. GÜN 19 AĞUSTOS PAZAR

2012 Yılı RAMAZAN BAYRAMI 2. GÜN 20 AĞUSTOS PAZARTESİ

2012 Yılı RAMAZAN BAYRAMI 3. GÜN 21 AĞUSTOS SALI

besim.farhan

besim.farhan

Üye
şeker bayramı diye bir bayram yoktur. Ramazan ayı biter ve sonraki ayın ilk üç gününe islam dininde RAMAZAN BAYRAMI denir.
:locked:

- - - Eklendi - - -

şeker bayramı diye bir bayram yoktur. Ramazan ayı biter ve sonraki ayın ilk üç gününe islam dininde RAMAZAN BAYRAMI denir.

pro.engineer

pro.engineer

Üye

- - - Eklendi - - -

aynen katılıyorum :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öyleyse bende sizi düzelteyim Ramazan bayramı diye bildiğiniz bayramın adi Fıtır/sadaka bayramı'dır. Ramazan bayramı denilmesinde bir mahsur yoktur. Ama şeker bayramı denilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Öyleyse bende sizi düzelteyim Ramazan bayramı diye bildiğiniz bayramın adi Fıtır/sadaka bayramı'dır. Ramazan bayramı denilmesinde bir mahsur yoktur. Ama şeker bayramı denilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.

bende sizi düzelteyim Fıtır/sadaka dediğiniz bayram... eee neyse :ehe

Haluk.

Haluk.

Üye
o 12 yaşıma kadar her gün şeker toplardım ama büyüdüm bu sene belli 1şansla toplarm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tarihler için teşekkürler.
Bencede Şeker Bayramı diye anılması çok yanlış..
Ramazan Bayramı en uygunu..

Üst Alt