2012 Opel Astra GTC ( Özellikleri ve Resimleri Fiyatı )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2012 Opel Astra GTC ( Özellikleri ve Resimleri Fiyatı )
2012 Opel Astra GTC
2012 opel astra gtc fiyatı
2012 Opel Astra GTC resimleri

Sonbaharda yollarda olacak olan Opel Astra GTC yine büyüleyici bir tasarıma, konfora ve performansa sahip. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan resmi lansmanın ardından fiyat, donanım ve motor gibi detayların açığa kavuşacağı Opel Astra GTC için otomobilin tutkunları da büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Yeni Opel Astra GTC’nin Eylül’de gerçekleşecek olan Frankfurt Motor Show’un ardından showroomlardaki yerini alması planlanıyor.

GTC, geleneksel 3 kapı üzerine kurulmuş daha keskin hatlara sahip bir otomobil. Kuzey Amerika pazarına Vauxhall markası ile tanıtılacak olan model 2.0 CDTi dizel motor ile sunulacak. Opel'in başarılı motoru sayesinde daha az tüketim ve CO2 emisyonu hedefleyen GTC'nin, 0-100 km hızlanması 8.9 saniye olarak tespit edildi. Flexi Ride şasi kontrol sistemi ile daha yüksek bir yol tutuş hakimiyeti sağlanacak modelin 380 Nm tork ile yollara çıkması bekleniyor.
 

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tasarım saglamlık performans çok güzel ama şu opel araçların içini biraz daha sıcak bir ortam oluşturacak şekilde yapsa çok soguk geliyor bana
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt