KayraBey Üye navti' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Ns_Lion' Alıntı: tebrikler. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
navti' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Ns_Lion' Alıntı: tebrikler. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
greenmile Üye Ben biraz geç gördüm ama kusura bakmayın artık abicim hayırlı uğurlu olsun gerçi son günler ama sana yakışıyor
Ben biraz geç gördüm ama kusura bakmayın artık abicim hayırlı uğurlu olsun gerçi son günler ama sana yakışıyor
KayraBey Üye greenmile' Alıntı: Ben biraz geç gördüm ama kusura bakmayın artık abicim hayırlı uğurlu olsun gerçi son günler ama sana yakışıyor Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun kardeşim sen de paşa olmuşsun tebrik etmek için kutlama bölümünde konu açtım
greenmile' Alıntı: Ben biraz geç gördüm ama kusura bakmayın artık abicim hayırlı uğurlu olsun gerçi son günler ama sana yakışıyor Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun kardeşim sen de paşa olmuşsun tebrik etmek için kutlama bölümünde konu açtım
KayraBey Üye mstf_l' Alıntı: Tebrik ederim Abi. Tanışmıyoruz ama olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim.Bu vesile ile tanışmışta olduk işte
mstf_l' Alıntı: Tebrik ederim Abi. Tanışmıyoruz ama olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim.Bu vesile ile tanışmışta olduk işte
KayraBey Üye Evet arkadaşlar... Kırmızı elmasımın devrolmasına 4 saatten az kaldı... Gerçekten ayın üyesi seçilebilmek çok güzel... Bu ay ailevi durumlarımdan dolayı forumda çok aktif olamadım... Başka bir aya kaldı... Acaba yarın bu rütbeyi kimde göreceğiz? http://www.maxicep.com/konu-disi/haziran-ayi-ayin-uyesi-664695.html - - - Eklendi - - - Evet saat 12'yi geçti...
Evet arkadaşlar... Kırmızı elmasımın devrolmasına 4 saatten az kaldı... Gerçekten ayın üyesi seçilebilmek çok güzel... Bu ay ailevi durumlarımdan dolayı forumda çok aktif olamadım... Başka bir aya kaldı... Acaba yarın bu rütbeyi kimde göreceğiz? http://www.maxicep.com/konu-disi/haziran-ayi-ayin-uyesi-664695.html - - - Eklendi - - - Evet saat 12'yi geçti...
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Tekrar tebrik ediyorum KayraBey'i. Yeni ayın üyesi konuda görüşmek üzere