Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: özledim la eskiden kim kaldı Genişletmek için tıkla ... : Ben de fazla girmiyorum. Yine de sana göre fazla sayılır
__xXx__' Alıntı: özledim la eskiden kim kaldı Genişletmek için tıkla ... : Ben de fazla girmiyorum. Yine de sana göre fazla sayılır
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap En eski ben kaldım herhalde. Üyelik tarihi: 2007 Kendimi yaşlanmış gibi hissettim şimdi. Buralar hep tarlaydı eskiden dememek için zor tutuyorum kendimi
En eski ben kaldım herhalde. Üyelik tarihi: 2007 Kendimi yaşlanmış gibi hissettim şimdi. Buralar hep tarlaydı eskiden dememek için zor tutuyorum kendimi
x-scarface Üye Toprak alıp 5-10 sene unutacaksın hesabı sizde öylemi yaptınız nedir üyelik 2007 rütbe binbaşı
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Bilseydim böyle değerleneceğini alırdım Rütbe olayının anlamı yok artık. Eskiden yarbay ve albaylık rütbesi sarıydı. Havalıydı yani. Şimdi bütün rütbeler aynı nerdeyse. O yüzden kasmıyorum artık
Bilseydim böyle değerleneceğini alırdım Rütbe olayının anlamı yok artık. Eskiden yarbay ve albaylık rütbesi sarıydı. Havalıydı yani. Şimdi bütün rütbeler aynı nerdeyse. O yüzden kasmıyorum artık
x-scarface Üye Hayır değerlenme değil güzel kardeşim hani pek aktif olamamışsın ondan verdim toprak örneğini yanlış anlama
Hayır değerlenme değil güzel kardeşim hani pek aktif olamamışsın ondan verdim toprak örneğini yanlış anlama
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: sensiz olmaz abi Genişletmek için tıkla ... sensiz de olmaz Metin