2011 Mont Modası - 2011 Vücut Tipi Montlar - Vücuta Uygun Montlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
2011 Mont Modası - 2011 Vücut Tipi Montlar - Vücuta Uygun Montlar
Kış aylarında soğuktan korunmak için giydiğimiz montlar, yanlış seçim ile bizi olduğumuzdan daha kilolu ve kısa boylu gösterebilir. Bu durumu önlemek için vücut tipinize uygun modeller seçmelisiniz. Bunun için;

Eğer Minyon Bir Yapıda İseniz; Çok uzun bir boyunuz yok ise uzun montlardan uzak durmalısınız. Sizi olduğunuzdan da kısa göstermeyecek, belinizi biraz geçen montları tercih etmelisiniz. Bele tam oturan modeller sizi daha ince gösterecek ve vücut hatlarınızı ortaya çıkaracaktır.

Eğer Armut Bir Yapıya Sahip İseniz; Vücudunuzun üst tarafı ince ve düz, alt tarafı yuvarlak ise kısa montlardan uzak durmalısınız. Bakışları üst bölgenize çekmek için geniş ya da kürk yakalı modelleri tercih etmelisiniz. Montunuzun alt kısmı ise oldukça düz ve uzun olmasına özen gösterin.

Eğer Kıvrımlı Bir Yapıda İseniz; Vücudunuz oldukça kıvrımlı ise ya da öyle olduğunu düşünüyor iseniz önceliğiniz bu kıvrımları örtmek olmalıdır. Dolgun göğüsleriniz ve çıkık bir kalçanız var ise göğüslerinizin dikkat çekmemesi için üst tarafı dar olmayan, kalçanızı örtmek için ise uzun bir model seçebilirsiniz.

Eğer Uzun Bir Yapıya Sahip İseniz; İnce bir fizik ve uzun bir boyunuz var ise kabarık ve pofuduk modelleri tercih edebilirsiniz. Boyunuzun uzunluğunu kamufile etmek istiyor iseniz bu montları seçebilirsiniz. Boyunuzun olduğundan daha uzun görünmemesi için yapmanız gereken tek şey, çok kısa modelleri tercih etmemeniz olacaktır.

 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt