zaza Üye Necmati™;3059708' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... zaten senin meşhur hareketini aylardır görmüyorduk içmeye başlayınca demekki yine çıktı ortaya
Necmati™;3059708' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... zaten senin meşhur hareketini aylardır görmüyorduk içmeye başlayınca demekki yine çıktı ortaya
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Ya birak ya .. Bana amorti bile çıkmıyor. Genişletmek için tıkla ... verdiğin paraya yazık
Revengeful' Alıntı: Ya birak ya .. Bana amorti bile çıkmıyor. Genişletmek için tıkla ... verdiğin paraya yazık
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Alkol günah olduğu gibi şans oyunuda günah Genişletmek için tıkla ... yani doğru
Necmati Üye zaza' Alıntı: zaten senin meşhur hareketini aylardır görmüyorduk içmeye başlayınca demekki yine çıktı ortaya Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: zaten senin meşhur hareketini aylardır görmüyorduk içmeye başlayınca demekki yine çıktı ortaya Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye !!Burak!!' Alıntı: zaten çıkmıyo sorun yok Genişletmek için tıkla ... sorun var verdiğin para günah niyetine geçiyor
!!Burak!!' Alıntı: zaten çıkmıyo sorun yok Genişletmek için tıkla ... sorun var verdiğin para günah niyetine geçiyor
Burak Üye Samsun55''' Alıntı: Bizimkiler 3 tane bilet aldı kısmetse yarın sabah köşeyi dönmüş olarak uyanacam Genişletmek için tıkla ... öhö öhö bizide görürsün artık
Samsun55''' Alıntı: Bizimkiler 3 tane bilet aldı kısmetse yarın sabah köşeyi dönmüş olarak uyanacam Genişletmek için tıkla ... öhö öhö bizide görürsün artık
Reşwan Emekli Yönetici en başta beni görün borcum çok arkadaş listemden birine denk gelirse bırakmam yakasını.
zaza Üye greenmile' Alıntı: ne günahı olum bağış yapıyoruz bi bakıma savunma sanayi,kredi ve yurtlar kurumu,vs vs. Genişletmek için tıkla ... o parayı o zaman direk bağışla niye bilet alıyorsun sabah kim köşeyi döndü doğru söyleyin maxicepte birine en az illa 50 milyar çıkmıştır.
greenmile' Alıntı: ne günahı olum bağış yapıyoruz bi bakıma savunma sanayi,kredi ve yurtlar kurumu,vs vs. Genişletmek için tıkla ... o parayı o zaman direk bağışla niye bilet alıyorsun sabah kim köşeyi döndü doğru söyleyin maxicepte birine en az illa 50 milyar çıkmıştır.
zaza Üye !!Burak!!' Alıntı: bana çıktı ikramiye. 1 hafta sonra çekmeye gidicez Genişletmek için tıkla ... ne kadar çıktı
!!Burak!!' Alıntı: bana çıktı ikramiye. 1 hafta sonra çekmeye gidicez Genişletmek için tıkla ... ne kadar çıktı