2011 Kolye Ucu Modelleri - 2011 Kolye Ucu - 2011 Tek Taş Kolye Ucu Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
2011 Kolye Ucu Modelleri - 2011 Kolye Ucu - 2011 Tek Taş Kolye Ucu Modelleri
Tek taş her bayanın en çok beğendiği aksesuarlardan biridir. Tek taş sadece yüzük olarak değil kolye ucu olarakta oldukça beğeniliyor. Bu yıl tek taşlar kolye, kolye ucu olarak beğeniye sunuluyor. Tabii ki tek taş yüzüklerin yerini alması biraz zor alacaktır. Fakat bu kolye ve kolye uçları bir birinden şık modelleri ile göz dolduruyor. Bu yılın bir kaç tek taş kolye ucu modeli;

• Beğen
Tepkiler: minoo

minoo

minoo

Üye
sade ve güzel..çok hoş.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
güzeller

cadiimi

Üye
kızlar iki tane yüzük modelini sizinle paylaşıyorum.Aralarından çok bi fiyat farkı yok ama model konusunda kararsız kaldım. Kendim alacağım yüzüğümü :)

minoo

minoo

Üye
Resimler görünmüyor arkadaşım :hmmm

kolyemodelleri

Üye
Birbirinden güzel hem de altın kaplama ve Swarovski Kristal ile çok uygun fiyata 2011 tren kolyeler.
Eşinize, annenize, sevgilinize kısacası tüm sevdiklerinize veya kendinize özenle seçilmiş 18 ayar altın kaplama Allah lafzı yazılı kolye. Sadece 17.90 TL
18 ayar altın kaplama Allah lafzı yazılı kolye

Kesinlikle kararma yapmayan bu ürün çok şık ve zariftir. Asla takmaktan vazgeçemiyeceğiniz taktıkça huzur bulacağınız bu kolye çok iyi bir seçim olacaktır.

Swarovski Kristal 18K Altın Kaplama Kolye
18K Sarı/Beyaz/Gül Altın Kaplama kolye ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.Hem de sadece satış fiyatı 27.90 TL

Swarovski Kristal 18K Altın Kaplama Kolye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt