2011 ekonomik oyun kasası toplama yardım

Sponsorlu Bağlantılar

omer1230

omer1230

Üye
    Konu Sahibi
2011 ekonomik oyun kasası toplama yardım
arkdaşlar yeni bir pc toplayacam win7 ultimate 64 bit kullanıcam gta4,assassins creed,crysis fln en yüksek çözünürlük ve kalitede kasmayacak
ekran var 17 inç 1280*1024 çözünürlükte
bütçe:600-650 tl taksitle alıcam bu fiyata nasıl bir bir sistem toplamalıyım yardım ederseniz çok sevinirim(h)

americanboy

americanboy

Üye
nvidea 9800 gt ddr3 256 bit ekran kartı 4 gb ddr 3 ram intel core i3 540 3.07 ghz işlemci asus anakart 500 gb sata hard diskkinde oldumu tmmdır

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
anakart
işlemci
ekran kartı

hdd

cd sürücüsü ve kasa ile 700 ü falan bulur heralde:D

--------------- Ekleme ---------------

ramları unuttum:D

americanboy

americanboy

Üye
dostum ekran kartını ati alma oyunlarla pek anlaşma yapmıyor ve nvidea nimetlerinden yararlanamıyosun mesela cuda ve psyx oyunlarla anlaşmayı hep nvidea yapar oyunlar genelde onun için optimize edilir

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bu ramdan alabilirsin

americanboy

americanboy

Üye
nvidea ddr3 256 bit 1gb 9800 gt veya gtx alman çok daha iyi

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
9800 mü kaldı ya:D

americanboy

americanboy

Üye
söylediğin atiden daha iyi performans verdiği kesin

nvidea her türlü atiyi ezer

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
karşılastir ikisinide.256 bit var tmm ama onu etkileyen bellek hızı ve gpu olmadıktan sonra 256 bit neye yarar?

americanboy

americanboy

Üye
senin önerdiğin ekran kartının tek artı yanı nvdea dan dx 11 olması 9800 gt dx 10 bunun haricinde sende biliyorsun oyunlarla anlaşma yapan bir numaralı firma nvidea ve güçlü fizik motorları var cuda pysx gibi

tabi birde ddr 5 olması

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bende kullandım 9800 gt kötü kart değil ama yenilikci olmak lazım.Evet güçlü 3d grafikleri var ama cok hızlı bi kart değil.

americanboy

americanboy

Üye
tmm ama ati oyunlarda nvideanın gösterdiği performansı gösteremiyor beni bu ilgilendirir birde atiler hızlı ısınıyor

mesela mafia 2 yi 9800gt ile grafik ve pysx motorundanda yararlanarak oynadım sen atiyle oynayamazssın işte çatışma yerlerinde fps ne kadar düşüyor atide çünkü pysx grafik hızlandırıcısı yok

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
onlar eskiden di.Simdi o kadar ısınmıyor.Bunları biliyorum cünkü cogu kartın test asamasında bulundum.Ama kabul etmek lazım bundan sonra gt serilerini almak ii olmaz.Ama tabiki gtx serileri cok güzel onlara birsey diyemem.

americanboy

americanboy

Üye
mafia 2 yi grafik oynadım bu kartla

evet gtx serileri daha iyi ona laf yok

ama ati yede yanaşmak istemiyorum yani çünkü gösterdiği performansı biliyorum son çıkan kartlarındada bunu gördüm sahip olduğu donanımı oyunlar üzerine yansıtamıyor

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
oynarsın tabiki kötü kart değil.Ama eski kart biraz yeniliğe ihtiyac var bence:)

americanboy

americanboy

Üye
ozaman atiden bir ekran kartı yerine nvideadan bir ekran kartı önersek daha iyi olur 2 ay sonra cysis 2 de çıkıyor nvidea için optimizasyon ediliyor adamlar işi bilir her oyunla anlaşıyor

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
gigabyte gts250 modeline bakabilir.Yani gt9800 den daha iyi.

americanboy

americanboy

Üye
evet bu iyi bir kart 9800 den

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
neden ati ye yanasmak istemiyorsun ki? Hd 5770 kötü bi kart mı mesala?

omer1230

omer1230

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler şuan sınavlarım olduğundan sık bakamıyorum foruma
bende amd işlemci-nvidia kart düşünüyorum