Dafny Üye Teşekkürler. ----------Eklendi @ 16:42:24 ---------- Yazıldı @ 16:41:30 ---------- fullwar' Alıntı: Tebrikler. Biraz geç olmuş ama... Ayın üyesi değil belki ama tüm zamanların üyesi olacağım. Kafaya koydum. Savulun! Genişletmek için tıkla ... DiaBLoS' Alıntı: Tebrik ediyorum Feyzacım ... Başarılarının devamını diliyorum . Genişletmek için tıkla ... delrico' Alıntı: tebrikler feyza başarılarının devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hepinize
Teşekkürler. ----------Eklendi @ 16:42:24 ---------- Yazıldı @ 16:41:30 ---------- fullwar' Alıntı: Tebrikler. Biraz geç olmuş ama... Ayın üyesi değil belki ama tüm zamanların üyesi olacağım. Kafaya koydum. Savulun! Genişletmek için tıkla ... DiaBLoS' Alıntı: Tebrik ediyorum Feyzacım ... Başarılarının devamını diliyorum . Genişletmek için tıkla ... delrico' Alıntı: tebrikler feyza başarılarının devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hepinize
Praetor Emekli Yönetici Biraz geç oldu ama kusura bakma, malum tatil falan koşturdum baya... Tebrik ederim
Navy Blue Üye 2008 yılında üye olup ancak bu yıl bu ay içinden itibaren aktif bir şekilde forumda yer almaya başlayan biri olarak bende tebrik ediyorum
2008 yılında üye olup ancak bu yıl bu ay içinden itibaren aktif bir şekilde forumda yer almaya başlayan biri olarak bende tebrik ediyorum