' KalendeR '
Üye
-
Konu Sahibi
-
Düşündüklerimizin birisi de sendin.Ama oy coklugu böyle gerektırdı ve sen zaten rütbeye bu kadar takılmayacak bır ınsan oldugun ıcın gerekırse gelecek ay düşünülürsün diye
ilginç ben kendimi bekliyordum demekki spor bölümü sayılmıyorne diyelim tebrikler
minik oldugunu nerden biliyonCanımmm tebrik ediyorum seni miniğim benim
sen benim üyemsin şimdilik onla idare etilginç ben kendimi bekliyordum demekki spor bölümü sayılmıyorne diyelim tebrikler
ceza puanın olduğu için olabilirilginç ben kendimi bekliyordum demekki spor bölümü sayılmıyorne diyelim tebrikler
Tebrikler feyza
biricik kardeşimi tebrik ediyorum da neden beni seçmediniz
bakalım ben ne zaman takacağım bu rütbeyi
----------Eklendi @ 01:47:17 ---------- Yazıldı @ 01:46:47 ----------
daha doğrusu acaba bu rütbeyi alabilecekmiyim acaba
tebrikler bu arada.. biraz kıskandım galiba
ilginç ben kendimi bekliyordum demekki spor bölümü sayılmıyorne diyelim tebrikler
Sitemlerinizden ziyade arkadaşımızı tebrik etmenizi beklerdim.Şaşırttınız beni doğrusu.Konuda da belirttiğim gibi yalnızca bir kişiyi seçmemiz gerekiyordu ve oy çokluğuyla bu sonuca varıldı.
Canımmm tebrik ediyorum seni miniğim benim
Tebrikler feyza bu güzel bir haberr oldu.. aslında tam hak edene veriLdi ...
----------Eklendi @ 02:05:35 ---------- Yazıldı @ 02:04:50 ----------
minik oldugunu nerden biliyon
Tebrikler Feyza
Tebrikler Feyza
Hayırlı Ve daim olsun
Tebriklersen benim üyemsin şimdilik onla idare et
Teşekkürler , inştebrikler, darısı başıma
Teşekkür ederim abi.Tıpkı daha önceki aylarda olduğu gibi, bu ay içerisindede bu rütbeyi hakeden bir çok arkadaşımız var, Ama ençok hak eden sensin Feyza, bundan kuşkun olmasın, Tebrikler ..
Gerek tatlılığı,gerek sevecenliği,sıcaklığı ; efendiliği,saygısı,aktifliği,nezaketi ile bu rütbeyi bu ay gerçekten haketmiş ve birçok üyemizin de kendisini çok sevdiklerini bildiğimiz Dafny arkadaşımızı içtenlikle kutluyor ve bu tavır ve tutumunun önümüzdeki zaman içerisinde de devam etmesini kendisinden diliyoruz.Tekrar tebrikler.
Not:Hasan Admin biraz rahatsız olduğu için avatar rütbesi gün içinde verilecektir.
MaxiCep Yönetimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?