2010'da İspanya ve Türkiye Favori..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
2010'da İspanya ve Türkiye Favori..
Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Miroslav Blazeviç, 2010 DÜnya Kupası eleme grubunda İspanya ile Türkiye'nin favori olduğunu söyledi. Blazeviç buna karşın sürpriz yapmaya çalışacaklarının da altını çizdi.

2010 DÜnya Kupası elemelerinde Türkiye ile birlikte 5. grupta yer alan Bosna Hersek Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Miroslav Blazeviç, ''İspanya ve Türkiye en büyük favoriler ama herkesi şaşırtacak bir takım kuracağım'' dedi.

İspanyol basınında yer alan demecinde Blaveziç, ''Avrupa Şampiyonası'nın iki büyüğü İspanya ve Türkiye, korkutucu gözdağı veren takımlar. Her zaman onların kesin favori olacaklarını söyleyeceğim, bu stratejimin bir parçası. Fakat herkesi şaşırtacak bir takım kuracağım'' açıklamasında bulundu.

73 yaşındaki teknik adam, ''İyimserim, çünkü herkesten daha fazla bilgiliyim'' derken, Bosna Hersek'in grubundan iyi bir sonuçla çıkabileceğini savundu.

Bu arada Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazandıktan sonra Fenerbahçe'ye giden Luis Aragones'in, İspanya Milli Takımı'nda yerine gelen Vicente Del Bosque'ye oranla çok daha ''uyanık'' olduğunu söyleyerek polemik yaratan Blezeviç, ''Evet, İspanya Milli Takımı tüylerimi diken diken ediyor ama yeni teknik direktörün Luis Aragones gibi uyanık olacağını sanmıyorum. Büyük olasılıkla kupayı kazanan takımdaki birkaç oyuncuyu dışarıda bırakacak'' şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt