AIS Üye Genc007' Alıntı: Kardeşim bi su iç triplerdesin yine Genişletmek için tıkla ... Su içtim. Triplerde olmadığımı nasıl anlarım? Tuba.Erva' Alıntı: En azından çiçek böcek biraz renk geldi selam olsun o günlere o halde iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Ben çiçek miyim yoksa böcek mi? Yani benimle @Genc007 söylemediysen kusura bakma.
Genc007' Alıntı: Kardeşim bi su iç triplerdesin yine Genişletmek için tıkla ... Su içtim. Triplerde olmadığımı nasıl anlarım? Tuba.Erva' Alıntı: En azından çiçek böcek biraz renk geldi selam olsun o günlere o halde iPhone ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Ben çiçek miyim yoksa böcek mi? Yani benimle @Genc007 söylemediysen kusura bakma.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Su içtim. Triplerde olmadığımı nasıl anlarım? Ben çiçek miyim yoksa böcek mi? Yani benimle @Genc007 söylemediysen kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... Ne çiçeği la biz böceğiz hanımlar çiçek
TurkSaw' Alıntı: Su içtim. Triplerde olmadığımı nasıl anlarım? Ben çiçek miyim yoksa böcek mi? Yani benimle @Genc007 söylemediysen kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... Ne çiçeği la biz böceğiz hanımlar çiçek
AIS Üye Genc007' Alıntı: Ne çiçeği la biz böceğiz hanımlar çiçek Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yardımın için.
Genc007' Alıntı: Ne çiçeği la biz böceğiz hanımlar çiçek Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yardımın için.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Eyvallah. Ölüler ne yer? Genişletmek için tıkla ... Onu bilmem de diriler helva yer
AIS Üye Genc007' Alıntı: Onu bilmem de diriler helva yer Genişletmek için tıkla ... Konuyu kirletiyoruz bence çamaşır makinesine atalım temizlensin.
Genc007' Alıntı: Onu bilmem de diriler helva yer Genişletmek için tıkla ... Konuyu kirletiyoruz bence çamaşır makinesine atalım temizlensin.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Konuyu kirletiyoruz bence çamaşır makinesine atalım temizlensin. Genişletmek için tıkla ... Tuba abla temizler ya ya da bizi temiz bi döver kendimize geliriz
TurkSaw' Alıntı: Konuyu kirletiyoruz bence çamaşır makinesine atalım temizlensin. Genişletmek için tıkla ... Tuba abla temizler ya ya da bizi temiz bi döver kendimize geliriz
AIS Üye Genc007' Alıntı: Tuba abla temizler ya ya da bizi temiz bi döver kendimize geliriz Genişletmek için tıkla ... Aynen gelsin dövsün. Kendimde değilim
Genc007' Alıntı: Tuba abla temizler ya ya da bizi temiz bi döver kendimize geliriz Genişletmek için tıkla ... Aynen gelsin dövsün. Kendimde değilim
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Aynen gelsin dövsün. Kendimde değilim Genişletmek için tıkla ... Abla gelince benim hakkımı da necmiye ver insanlık ölmedi
TurkSaw' Alıntı: Aynen gelsin dövsün. Kendimde değilim Genişletmek için tıkla ... Abla gelince benim hakkımı da necmiye ver insanlık ölmedi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Abla gelince benim hakkımı da necmiye ver insanlık ölmedi Genişletmek için tıkla ... Aynen insanlık hiç bir zaman ölmez
Genc007' Alıntı: Abla gelince benim hakkımı da necmiye ver insanlık ölmedi Genişletmek için tıkla ... Aynen insanlık hiç bir zaman ölmez
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Aynen insanlık hiç bir zaman ölmez Genişletmek için tıkla ... Dinozorlar bile bizden insanmış be
TurkSaw' Alıntı: Aynen insanlık hiç bir zaman ölmez Genişletmek için tıkla ... Dinozorlar bile bizden insanmış be
AIS Üye Genc007' Alıntı: Dinozorlar bile bizden insanmış be Genişletmek için tıkla ... Dinozorlar dünyaya gelmiş sonra dünyadan gitmiş. Dünyanın geleceğinden haberdar olduğu için. Bu dünyada zor yaşarlardı.
Genc007' Alıntı: Dinozorlar bile bizden insanmış be Genişletmek için tıkla ... Dinozorlar dünyaya gelmiş sonra dünyadan gitmiş. Dünyanın geleceğinden haberdar olduğu için. Bu dünyada zor yaşarlardı.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Dinozorlar dünyaya gelmiş sonra dünyadan gitmiş. Dünyanın geleceğinden haberdar olduğu için. Bu dünyada zor yaşarlardı. Genişletmek için tıkla ... Keşke gelseler de hepimizi yeseler
TurkSaw' Alıntı: Dinozorlar dünyaya gelmiş sonra dünyadan gitmiş. Dünyanın geleceğinden haberdar olduğu için. Bu dünyada zor yaşarlardı. Genişletmek için tıkla ... Keşke gelseler de hepimizi yeseler
AIS Üye Genc007' Alıntı: Keşke gelseler de hepimizi yeseler Genişletmek için tıkla ... Biz yemeyelim de
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Biz yemeyelim de Genişletmek için tıkla ... Veya uzaylılar gelsin gezegenimizi istila etsin
TurkSaw' Alıntı: Biz yemeyelim de Genişletmek için tıkla ... Veya uzaylılar gelsin gezegenimizi istila etsin
AIS Üye Genc007' Alıntı: Veya uzaylılar gelsin gezegenimizi istila etsin Genişletmek için tıkla ... Bence uzaylılar baş edemez
Genc007' Alıntı: Veya uzaylılar gelsin gezegenimizi istila etsin Genişletmek için tıkla ... Bence uzaylılar baş edemez
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Bence uzaylılar baş edemez Genişletmek için tıkla ... Teknolojileri çok iyi bizi ezer geçerler
TurkSaw' Alıntı: Bence uzaylılar baş edemez Genişletmek için tıkla ... Teknolojileri çok iyi bizi ezer geçerler
AIS Üye Genc007' Alıntı: Teknolojileri çok iyi bizi ezer geçerler Genişletmek için tıkla ... İşte sorun orada. Ezer geçer. Onlarda geçip gider dünyadan
Genc007' Alıntı: Teknolojileri çok iyi bizi ezer geçerler Genişletmek için tıkla ... İşte sorun orada. Ezer geçer. Onlarda geçip gider dünyadan