Takma kafana hacı herşeyin bi ilki vardır sonuçta :ok2: Sağol tanerim :ehe
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Takma kafana hacı herşeyin bi ilki vardır sonuçta Genişletmek için tıkla ... Sağol tanerim
1STayTRue35' Alıntı: Takma kafana hacı herşeyin bi ilki vardır sonuçta Genişletmek için tıkla ... Sağol tanerim
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Sait abi sağolsun 3 aylık uyarı attı bana daha da bitmedi Genişletmek için tıkla ... Uyarılmış ayın üyesi seni
x-scarface' Alıntı: Sait abi sağolsun 3 aylık uyarı attı bana daha da bitmedi Genişletmek için tıkla ... Uyarılmış ayın üyesi seni
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Sait abi sağolsun 3 aylık uyarı attı bana daha da bitmedi Genişletmek için tıkla ... Bana hep Ata abi veriyordu cezaları
x-scarface' Alıntı: Sait abi sağolsun 3 aylık uyarı attı bana daha da bitmedi Genişletmek için tıkla ... Bana hep Ata abi veriyordu cezaları
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Uyarılmış ayın üyesi seni Genişletmek için tıkla ... Abi senle benim espriler laflar ince o yüzden anlaşılınca sıkıntı
Tahir' Alıntı: Uyarılmış ayın üyesi seni Genişletmek için tıkla ... Abi senle benim espriler laflar ince o yüzden anlaşılınca sıkıntı
KayraBey Üye TheMadness' Alıntı: Daha alamadım atın bana bi 3 5 uyarı puanı Genişletmek için tıkla ... Hemen verelim abime taze taze
TheMadness' Alıntı: Daha alamadım atın bana bi 3 5 uyarı puanı Genişletmek için tıkla ... Hemen verelim abime taze taze
hikmet366 Üye Tahir' Alıntı: Hikmet ne dedin anlamadım valla.Türk dil kurumu seni görse hiç şansın yok söyliyim Genişletmek için tıkla ... bu saat tarihte yani bu gece uyarımın biri bitecek
Tahir' Alıntı: Hikmet ne dedin anlamadım valla.Türk dil kurumu seni görse hiç şansın yok söyliyim Genişletmek için tıkla ... bu saat tarihte yani bu gece uyarımın biri bitecek
KayraBey Üye hikmet366' Alıntı: bu saat tarihte yani bu gece uyarımın biri bitecek Genişletmek için tıkla ... Kaç tane var ki?
hikmet366' Alıntı: bu saat tarihte yani bu gece uyarımın biri bitecek Genişletmek için tıkla ... Kaç tane var ki?
hikmet366 Üye Tahir' Alıntı: Kaç tane var ki? Genişletmek için tıkla ... 4 tane bu gün biri bitcek ve 3 olcak
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Ohh oh 4 tane mi darısı ahmet abinin başına. Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Ohh oh 4 tane mi darısı ahmet abinin başına. Genişletmek için tıkla ... Paylaşalım mı?
x-scarface' Alıntı: Ohh oh 4 tane mi darısı ahmet abinin başına. Genişletmek için tıkla ... Paylaşalım mı?
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Paylaşalım mı? Genişletmek için tıkla ... Sensiz cennet bile sürgün sayılır istanbulluuuuu.
Tahir' Alıntı: Paylaşalım mı? Genişletmek için tıkla ... Sensiz cennet bile sürgün sayılır istanbulluuuuu.
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Sensiz cennet bile sürgün sayılır istanbulluuuuu. Genişletmek için tıkla ... Vış aney
x-scarface' Alıntı: Sensiz cennet bile sürgün sayılır istanbulluuuuu. Genişletmek için tıkla ... Vış aney