2008 Türkiye Drag Takvimi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
    Konu Sahibi
2008 Türkiye Drag Takvimi !!!
13 Nisan 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 1. Ayak İzmit Körfez Pisti

18 Mayıs 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 2. Ayak Akhisar Otodrag Pisti

08 Haziran 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 3. Ayak İzmir Pınarbaşı

29 Haziran 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 4. Ayak Ankara Hipodrom

27 Temmuz 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 5. Ayak Ankara Hipodrom

17 Ağustos 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 6. Ayak İzmit Körfez Pisti

19 Ekim 2008 Pazar Türkiye Şampiyonası 7. Ayak İzmit Körfez Pisti

ALINTIDIR ...

Kadir Baba

Üye
kardaş e30.tc ye üyemisin sen ben üyeyim bu konuları hep ordan çalıyomuş gibisinde

yinede sağol teşekkürler

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
    Konu Sahibi
eet kardes uyeyım çalıo demıyelımde e30.tc yi bilmiıenler bunları nerden ogrencek ki o yusden ben burdada actım zaten herkes bi yerden görüp yazar bole seylerı

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca FUAT abininde haberi var (Sitenin Admini) yani bu çalmak degil onemli bilgileri paylasma oke

COKOLUYOZ

COKOLUYOZ

Üye
örenmelerini sağlasan daha makbule geçerdi.fuatın bu konuda ok diyeceğini sanmıyorum.oradaki nickinde aynımı senin.ankaradaysan bir görüşelim seninle.p.m at bana e30 dan ben barış.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
    Konu Sahibi
evet aynı bılader zaten ben fuat abiyle gorustum burda yazmadan önce ona sorsaydın daha iyi olurdu bi yardimimiz dokunduysa ne mutlu dedı.

COKOLUYOZ

COKOLUYOZ

Üye
fuat forumda yok şu an gelsin bi konuşalım hele.eywallah.

schumici

schumici

Üye
uğur niye herkes sana karşı tavır takınmış gibi burda. sen kaç kere izin aldım demişsin millet yinede hurra üstüne hücum ediyo

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
    Konu Sahibi
bilmiorm kardes buraya yazdıktan sora birisi daha bole bisiler soledi bende gidip sitenin adminiyle gorustum oda kım öyle bısey dıo bızım sıtemız bır paylaşım sıtesıdır eğer yardımımız dokunduysa ne mutlu bıze sen öyle dıyenlere fuat'ın haberı var diye soyle yeter dedı ama anlıyorum kı herkes sormadan gelıp bırseyler yazıo barışta e30.tc'nin adminlerinden keske kendı aralarında boyle bırseyden haberı olan varmı dıye sorup gelseydı dha ıyı olur.bıde hani eğer onların sıtesınden alıntı yapmamı ıstemıolarsa yapmam yanı cokta fark etmez bır suru araba sıtesı var ben onlarla bı arkadaslıgımız var abım onlara parca gönderıo parca alıo arada bı alısverıs bı arkadaslık var dıye onların sıtesınden konu alıorm bıde onların bılgısıne guvendıgım ıcın alıorm ama ndnse baya buyuk bı sorun gıbı uzatıorlar

Kadir Baba

Üye
eline sağlık kardeş sağol yanlış anlama fuat abinin izini varsa tamam olmasada biz zate birşey demedikki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...