2006 Model arabalar çıktı ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

folter

Üye
    Konu Sahibi
2006 Model arabalar çıktı ..
ALFA ROMEO
Orta sınıftaki temsilcisi 156'yı uygun koşullarla pazarlamaya devam eden Alfa Romeo, kasım ayından itibaren daha dinamik tasarım ve teknik özellikleriyle dikkat çekecek 159 modeliyle pazaraciddi bir çıkarma yapmayı amaçlıyor. Şimdilik sadece sedan karoseri bulunan 159, ülkemize 3 farklı motor seçeneğiyle ithal edilecek. 1.9 litre 160 HP ve 2.2 litre 185 HP'lik benzinli motorlara bir de 1.9 litre 120 HP'lik JTD turbo dizel motor eşlik edecek. Alfa 159, Maserati'nin ar-ge ve teknolojisinden yararlanarak geliştirilmiş.

VOLVO
2 006 model yılıyla birlikte S40 modelinin donanım seviyesinde zenginleştirme operasyonları yapan Volvo, gelecek yılın mart ayında ise yeni nesil C70'i satışasunmayı amaçlıyor. İsveçli üreticinin yeni C70 modeli, katlanabilir metal tavan modasının son üyesi olarak dikkat çekiyor. Hem coupe hem cabrio versiyonları üretilmeyecek olan araç, 3 parçalı elektrikli ve katlanabilir metal tavana sahip olacak biçimde bantlardan inecek. Görsel açıdan platformu üstünde yükseldiği yeni nesil S40 modelinden izler taşıyan aracın tasarımı ise İtalyan tasarım evi Pininfarina imzası taşıyor.

HYUNDAI
Eylül ayı başından itibaren üç yeni modelle pazarda yer almaya başlayacak olan Hyundai Assan'ın ilkbombasını best seller modellerinden biri olan Getz'in makyajlı versiyonu oluşturuyor. Yine aynı ay içinde firmanın kompakt van modeli Matrix ve yeni nesil Sonata'da satışa sunulacak. Accent Admire modelinin yerini alacak yeni nesil küçük sınıf sedan ise aralık ayından itibaren İzmit'teki fabrikanın üretim bantlarından inerek yollara çıkacak.

RENAULT
2006 model yılı içinde iddialı bir atak yapacak olan Renault, 2005 yılının son çeyreğinde 3 yeni modelle boy gösterecek. Bunlardan ilkini Megane ürün ailesinin coupecabrio versiyonu olan Megane CC olacak. Katlanabilir yarı cam yarı metal tavanlı Megane CC dışında yine Megane platformunda yükselen bir başka model olan olan Scenic'in 7 koltuklu uzun versiyonu da nihayet satışa sunulacak. 3 koltuk sırasında 7 kişilik oturma alanına sahip olan Grand Scenic'in ağabeyi Espace da uzunca bir bekleyişten sonra yıl sonuna kadar Türkiye yollarına çıkmaya başlayacak.

AUDI
2006 model yılına hızlı giren markalardan biri olan Audi, ağustos ayı içinde birçokyeniliği bayilerinde sergilemeye başladı. Bunlardan ilkini ise kuşkusuz 3 kapılı hatchback karoserli A3'ün makyajlı versiyonları oluşturuyor. Audi model ailesinin yeni nesil tasarım yüzüne kavuşan A3 3 Kapı HB'de 102 ile 150 HP arasında değişen motor seçenekleri sunuluyor. Yoğun talep gören A3 Sportback'te ise artık 2.0 litrelik TDI motor seçeneğinde quattro çekiş sistemi sunuluyor. 2006 model yılı ile birlikte quattro çekiş teknolojili 4.2 litrelik 344 HP gücündeki S4 ve S4 Avant'ın da ithalinebaşlandı. Eylül başından ise A6 ailesi, Avant karoser tipinin dahil olmasıyla daha da genişleyecek. Bu modelde de motor seçenekleri 140 HP ile 355 HP arasında değişiyor.

MAZDA
Premacy modelinin yerini alan 5 modelini Eylül ayından itibaren sadece 2.0 litrelik benzinli motor seçeneğiyle ithal etmeye başlayacak olan Mazda Türkiye, yılın son çeyreğinden itibaren de efsane modeli MX-5'in tamemen yenilenmiş haliyle pazara iddialı bir giriş yapacak. Yılın son çeyreğinden itibaren ise gerek motor konsepti gerekseters açılan arka kapılarıyla dikkat çeken RX-8'in ithalatı planlanıyor.

MERCEDES
Ağustos ayı başından itibaren hem yeni nesil M Serisi'ni hem de yeni kompakt vanı B Serisi'ni tüketiciyle buluşturan Mercedes-Benz Türk, aralık ayında da yeni nesil S Serisi'nin ithaline başlamayı planlıyor. 2006 yılıının şubat ayında ise tüm Avrupa ile aynı anda firmanın 6 kişilik lüks vanı R Serisi'nin pazara sunumu gerçekleşecek.

FORD
2005 yılının son iki ayında yeniliklerini sıralamaya başlayacak olan Ford Otosan,Frankfurt Fuarı'nda tanıtılacak olan makyajlı Fiesta ve Fiesta Van ile Fusion'ı kasım ayı içinde pazara sunacak. Hemen hemen aynı dönemlerde Focus SW'yi de ithal etmeye başlayacak olan firma, Focus C-MAX'te de CVT şanzıman opsiyonunu müşterilerine sunacak.

VOLKSWAGEN
Volkswagen'in ilk yeni model yılı sürprizi Golf Plus oldu. Konvansiyonel Golf modelinin daha yüksek yapılı ve oturma pozisyonlu kompakt van versiyonu olan Golf Plus, 34 bin YTL'den başlayan fiyatla satılıyor. Motor seçeneklerini ise 1.6 102ve 115 HP'lik iki benzinli ve 2.0 litrelik 140 HP'lik TDI motorlar oluştururken, otomatik şanzıman opsiyonu da sunuluyor. Ekim ayında ise Bora modelinin yerini alacak olan Jetta da, Türk tüketicisinin beğenisine sunulacak.

PEUGEOT
407 modelinin 1.6 HDi motorlu versiyonlarını ithal etmeye başlayan Peugeot, eylül ayında da kompakt sınıftaki temsilcisi 307'nin tüm karoser tiplerinin makyajlı versiyonlarıyla pazara taze bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Firmanın sürgülü kapılarıyla dikkat çeken küçük sınıftaki yeni modeli 1007'nin iseekim-kasım döneminde ithali planlanıyor.

OPEL
Ekim ayında makyajlı Vectra ve Signum modellerini pazara sunacak olan Opel Türkiye, daha dinamik bir görünüme kavuşan araçlarıyla 2006 model yılını en iyi biçimde değerlendirmeyi amaçlıyor. Makyajlı Vectra, gücü 100 ile 175 HP arasınde değişen 3 benzinli ve 150 HP'lik dizel motor seçeneğiyle ithal edilecek.Yine aynı dönemde yeni Zafira modelinin ithalatı başlayacak. Zafira'da biri dizel toplam dört motor seçeneği sunulacak.

HONDA
Önümüzdeki günlerde ülkemizde yeni bir modelinüretimine başlayacak olan Honda, aralık ayı ortasında küçük sınıf sedan pazarına iddialı bir giriş yapmayı amaçlıyor. Jazz'ın sedan versiyonu olarak bilinen City isimli model, firmanın Gebze'deki Fabrikası'ndaki bantlardan inmeye başlayacak. 2006 yılının ilk aylarında ise firmanın yeni nesil Civic modeli pazardaki yerini alacak.

CITROEN
Eylül ayında küçük çaplı bir makyaj operasyonu geçiren C3 modelini ithal etmeye başlayacak olan Baylas Otomotiv, asıl bombasını ise aralık ayında ithal etmeye başlayacağı lüks modeli C6 ile patlatacak.


Başlık ve Mesaj metninde Büyük Harf kullanmayalım
 


iOS Developer

iOS Developer

Üye
teşekkürler paylaşım için...
 
goldcrusher

goldcrusher

Üye
bi de resimleri olsaydı ;;)
 

doukan1989

Üye
guzel dokuman olmus kardes ellerine saglik
 
blue_hangman

blue_hangman

Üye
emeğin ve verdiğin paylaşım için saol ;;)
 

ringwraith

Üye
paylaşım için saol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt