2000TL ye kadar sınırım var

Invoke

Üye
Adamlar güzel fiyat koymuşlar, millette 500-600liralık android istiyor ace mi al diyek

- - - Eklendi - - -

Kardeş bence Sony Xperia Z al. Özelliklerini duymuşsundur. Vatan Computerde 1.849 TL.

Bunu çok tartıştık. Siz herhalde eksikleri duymadınız ya da rakiplerinin artılarını.

byhas

Üye
Adamlar güzel fiyat koymuşlar, millette 500-600liralık android istiyor ace mi al diyek

- - - Eklendi - - -

Bunu çok tartıştık. Siz herhalde eksikleri duymadınız ya da rakiplerinin artılarını.

Benim akraba kullanıyordu. Bayağıda memnundu. Ama duymadım eksiklerini biz göz atayım şimdi.

Invoke

Üye
Benim akraba kullanıyordu. Bayağıda memnundu. Ama duymadım eksiklerini biz göz atayım şimdi.

Eksisi şöyle var, diğerlerine göre geri kalıyor, yoksa dandik bir tel. değil, bence. Ama 1800 ona vermek çok saçma. Daha da ucuz yapsalardı belki, aslında adamların derdi önceden piyasaya sürmekti de beceremediler. Erken tanıttılar da geç dağıldı. Ertesinde HTC One filan çıkınca ortada kaldı. Zaten Sony'nin bu yıl ki amiralinin o olmayacağını biliyoruz. Honamiyi bekliyoruz =)

byhas

Üye

Yardım için teşekkürler

bencede beklemeni öneririz eğer büyük ekran sıkıntın yoksa ekim-kasım gibi note 3 alabilirsin

Xperia Z'yi biraz erken çıkarttıkları için ortada kaldı.

evet xperia z çok uğraşılmadan biraz erken çıkartıldı ve xperia z eski nesil işlemci ve tft lcd ekran kullanıyor

Teknoloji beklenmez beklersen hiç bir şey alamazsın! AKILLI TELEFON almak istiyorsanız 1-2 saniye daha hızlı diye +1000 TL vermeye değmez önerim gecen yıl cıkmış cihazlardan alabilirsiniz Note2 işinizi fazlasıyla görecektir Iphone4S Galaxy S3 vs vs

Invoke

Üye
evet xperia z çok uğraşılmadan biraz erken çıkartıldı ve xperia z eski nesil işlemci ve tft lcd ekran kullanıyor

Uğraşılmadan mı? Kolay mı sanıyorsun o tasarımlar...

- - - Eklendi - - -

Konu kaynadığı için tekrar yazayım: HTC One* hemen alacaksanız, aceliniz yoksa ekim-kasım gibi ülkemizde olurlar yeni modeller. Snapdragon 800 cpu ile gelecekler, fullhd'nin hakkını verecekler =) Ayrıca daha ortada bir şey olmasa da Xperia Honami söylendiği gibi gelirse, çok iyi olur. Bir bakın. Ya da Note3 HTC'nin S800lü telefonları çıkacak tabi ki.

Kerim.

Üye
xperia z s4pro mu snap600mü?

Invoke

Üye
S4 Pro

Tepkiler: Kerim.

nuric@n

Üye
xperia z nin eksisi neymiş çok merak ettim şahsen sgs4 alacağıma xperia z alırım tabiki htc one öncelilikli ama sgs4 mü z mi deseniz z derim ben.Krait işlemcisi var bi kere

fk555897

Üye
xperia z nin eksisi neymiş çok merak ettim şahsen sgs4 alacağıma xperia z alırım tabiki htc one öncelilikli ama sgs4 mü z mi deseniz z derim ben.Krait işlemcisi var bi kere

Xperia Z'nin bence bir eksisi yok ama kullanmadan önce ön yargılıydım. Sony'nin güncelleme desteğinden dolayı. Tek eksisi güncelleme desteği.

Tepkiler: nuric@n