Invoke
Üye
Kardeş bence Sony Xperia Z al. Özelliklerini duymuşsundur. Vatan Computerde 1.849 TL.
Adamlar güzel fiyat koymuşlar, millette 500-600liralık android istiyor ace mi al diyek
- - - Eklendi - - -
Bunu çok tartıştık. Siz herhalde eksikleri duymadınız ya da rakiplerinin artılarını.
Benim akraba kullanıyordu. Bayağıda memnundu. Ama duymadım eksiklerini biz göz atayım şimdi.
Eksisi şöyle var, diğerlerine göre geri kalıyor, yoksa dandik bir tel. değil, bence. Ama 1800 ona vermek çok saçma. Daha da ucuz yapsalardı belki, aslında adamların derdi önceden piyasaya sürmekti de beceremediler. Erken tanıttılar da geç dağıldı. Ertesinde HTC One filan çıkınca ortada kaldı. Zaten Sony'nin bu yıl ki amiralinin o olmayacağını biliyoruz. Honamiyi bekliyoruz =)
evet xperia z çok uğraşılmadan biraz erken çıkartıldı ve xperia z eski nesil işlemci ve tft lcd ekran kullanıyor
xperia z s4pro mu snap600mü?
sakın biri çıkıp discovery al demesin
xperia z s4pro mu snap600mü?
Sendemi aldın imzana bakılırsa almışsın
S4 pro
S4 pro idi sanirim
S4 Pro
xperia z nin eksisi neymiş çok merak ettim şahsen sgs4 alacağıma xperia z alırım tabiki htc one öncelilikli ama sgs4 mü z mi deseniz z derim ben.Krait işlemcisi var bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?