2000 tl altı laptop tavsiyesi için yardım edebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ghost86_34

Üye
    Konu Sahibi
2000 tl altı laptop tavsiyesi için yardım edebilirmisiniz

yardım edecek herkeze şimdiden teşekkür ederim

herkese merhaba
elektrik elektronık muhendisliği ögrencisiyim
ileriye dönük iyi bir laptop almayı düşünüyorum
hem oyun oynamak olsun hem de ileri düzeyde prgramları çalıştırmak olsun auto cad 2013 vs grafik ağırlıklı proğramları çalıştıracak
i7 işlemcili hafızası yuksek 1tb gibi ekran kartı güncel üst seri oyunlarda sorun çıkarmayacak bir laptop almak istiyorum
bütçem 2000 in altında
şuanda samsung i3 işlemcili laptop kullanıyorum
2007 yılındada msı almıştım hala çalışıyor :) marka olarak lenavo tavsiye ediliyor genelde fakat uzun zamandır pc dünyasını takıp edemiyorum

kısacası ekran kartı ,işlemcisi ,harddiski yuksek bir laptop tavsıyesinde bulunabilirmisiniz 2000 tl altı herkeze cok teşekkürler

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
buyur bir şuna bak dediğin özelliklere uyuyo ve aynı zamanda ekran kartı gayet güzel son çıkan oyunları oynayabilirsin.

ghost86_34

Üye
    Konu Sahibi
yardım için teşekkürler fakat free dos la ugraşmak ıstemıyorum win 7 veya 8 yuklu olması tercıhım

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
yardım için teşekkürler fakat free dos la ugraşmak ıstemıyorum win 8 yuklu olması tercıhım

şuna bak disk kapasitesi 750gb olmasını sorun etmezsen bu iyi.

ghost86_34

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı sıralaması olarak bu sayfaya bakıyorum fakat 100. sıranın altında ekran kartına sahıp laptop almak için sanırım 2000 tl den fazlası gerek
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
ekran kartı sıralaması olarak bu sayfaya bakıyorum fakat 100. sıranın altında ekran kartına sahıp laptop almak için sanırım 2000 tl den fazlası gerek
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

buyrun sanırım buldum isteğine göre. ekran kartı sıralamasında 65 inci sanırım beğenirsin.

ghost86_34

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fakat fiyatı 2150 alabileceğim model 2000 in altında olmalı birde iyice kararsız kaldım intel i7 li laptoplar amd ye oranla daha pahalı cogu kişi amd yi öneriyor fiyat ve performans açısından i7 yerina amd li bir laptop almak dahamı uygun olur

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
teşekkürler fakat fiyatı 2150 alabileceğim model 2000 in altında olmalı birde iyice kararsız kaldım intel i7 li laptoplar amd ye oranla daha pahalı cogu kişi amd yi öneriyor fiyat ve performans açısından i7 yerina amd li bir laptop almak dahamı uygun olur

amd f/p açısından gayet iyi. amd nin birçok işlemcisi i7den 200-300 tl düşük miktarda olmasına ramen i7 nin yaptığı herşeyi yapabiliryor.yani demek istediğim fiyar/performans tipi alıcaksan amd öneririm.

- - - Eklendi - - -

haa bu arada sana linkini verdiğim lenovo laptopun fiyatı pcdepo sitesinde 2150 başka yerde daha ucuz olabilir onu araştırmasnı tavsiye ederim

ghost86_34

Üye
    Konu Sahibi
tekrar teşekkürler yarın bı elektroworde, teknosada araştırma yapıp ona göre karar kılmak daha iyi olacak piyasada çok magaza var sonuşta amd agır basıyor fiyat performans açısından

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
tekrar teşekkürler yarın bı elektroworde, teknosada araştırma yapıp ona göre karar kılmak daha iyi olacak piyasada çok magaza var sonuşta amd agır basıyor fiyat performans açısından

gerçekten notebook alırken gidip teknoloji mağazalarında araştırma yapmak çok önemli. öncelikle söyleyim i7 işlemcili bir model alıcaksan ki i7 ler biraz fazla ısınır i5 lere göre. her neyse demek istediğim gittiğin teknoloji mağasında notebooka bir elle şöyle altına ısınma felan problemi varmı felan diye klavyenin üstüne felanda elle çok ısınıyorsa alma.

- - - Eklendi - - -

evet f/p açısından amd ağır basıyor.

ghost86_34

Üye
    Konu Sahibi
benim kullandıgım i3 samsung çok ısınıyor az zorlamada klavye de ısınıyor dedıgınız gıbı en ıyısı kontrol ederek almak i7 yerine amd de fıkır kıldım fıyat ve performan gerçekten önemli markaya para vermektense (telefonda apple gib :) ) daha uygun daha kullanışlı (samsung telefon) işlemcı almak mantıklı

orxan_92

orxan_92

Üye
arkadaşlar banada bi yardım etseniz? Bende laptop alıcam ama amd i7 falan anlamam öyle şeylerden,bi zahmet yardım etseniz

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
arkadaşlar banada bi yardım etseniz? Bende laptop alıcam ama amd i7 falan anlamam öyle şeylerden,bi zahmet yardım etseniz

kardeşim hangi amaçda kullanıcağını söyle (örn: oyun, program, internet vs.) bütçe belirt yardım edeyim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

samsungu kaçırma derim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...