LAZOFLU
Emekli Yönetici
2000 mesaja ulaştım....
Evet maxicep ailesi ile yaklaşık 14 ay geride kaldı. Iyisiyle kötüsüyle bu güne kadar geldim. Bir çok kişi gibi bir oyun arama ile başlayan serüven bu durumla devam ediyor. Mutluyum huzurluyum. Önümde bir engel daha kaldı, kim bilir belki ayrılıkta da olur. Ama her ne olursa olsun burasını bırakmam. Burası bir aile.
Açık sözlüyüm, ilk 2 ay tamamen somurmek için kullandım forumu, ama sonrasında bir sıcaklık geldi, bağlandım, hani bir kıza karşı deriz ya, kalıba aşık oluyorum, benimki de öyle birşey oldu hiçbir forumda bulamadığım sıcaklığı buldum. Rütbe yükseltmeye çalışırken anlamadan bağlandım. Ayrılamadım. Işte bu durumdayım. Ben doktor olsaydım hastalarıma Maxicep'i yasaklardım çünkü bu hastalığın kurtuluşu yok
onun için bu foruma girerken bir gez daha değil bin gez daha düşünün. Insan sigarayı bırakır ama bu forumu asla.
Neyse lafı daha fazla uzatmayayım, önünde 3 rütbe daha var onlara da ulaştık mı gerisi kolay. Buna da eminim ama normal üye olarak mı yoksa yönetici olarak mı olur bilemem. Iyi forumlar.
Açık sözlüyüm, ilk 2 ay tamamen somurmek için kullandım forumu, ama sonrasında bir sıcaklık geldi, bağlandım, hani bir kıza karşı deriz ya, kalıba aşık oluyorum, benimki de öyle birşey oldu hiçbir forumda bulamadığım sıcaklığı buldum. Rütbe yükseltmeye çalışırken anlamadan bağlandım. Ayrılamadım. Işte bu durumdayım. Ben doktor olsaydım hastalarıma Maxicep'i yasaklardım çünkü bu hastalığın kurtuluşu yok
onun için bu foruma girerken bir gez daha değil bin gez daha düşünün. Insan sigarayı bırakır ama bu forumu asla. Neyse lafı daha fazla uzatmayayım, önünde 3 rütbe daha var onlara da ulaştık mı gerisi kolay. Buna da eminim ama normal üye olarak mı yoksa yönetici olarak mı olur bilemem. Iyi forumlar.

birde maxicep en iyi cep bilişim sitesi daha iyisini gördüm diyemem maxicep ailesi bi bütündür herkese selamlar saygılar