200 Ytl Bütçe Ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefilin

Üye
    Konu Sahibi
200 Ytl Bütçe Ile
Arkadaşlar max bütçem 200 ytl şuanda.Biriktiricek durumumda yok ve sıfır bir telefon almayı düşünüyorum..

Özellik şunları bu fiyata bulabilirmiyim ve bulursam hangi telefondur.

Radyo Olursa çok iyi olur.
dahili kamera
ve normal telefon ozellikleri
65k ekran...
ve normal tel ozellikleri

Şimdiden saolasınız...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
200 YTL'ye kameralı telefon var ancak sıfırını bulman çok zor.. Siemens C60 al diyeceğim ama onda da radyo yok..

onur_poy

Üye
dostum sana 200 civarı 6600 2 el tavsiye edebilirim ama radyo yok ama diğer bütün özelliklaer var

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
6610İ / 6600(2.el 230 ytl)
7250i / Ngage alabilirsin (2.el)

sefilin

Üye
    Konu Sahibi
7250i hakkında detaylı bilgi bulamadım bana bi link verebilirmisiniz inceleme için.

dark_akhyls

Üye
kardeş bu özelliklerde sıfır tel bulamazsın 2. ele bi bak istersen.... 6600 bulabileceğin en ideal telefon olur sanırım....

CooL'n'Quiet

Üye
0 ariyosan...arama! :P

kan_x

Üye
kardes 3650 al cok manyak bi makine......istersen diledigin kadar 3650 var mmc de var icinde

amedian

amedian

Üye
0 demişin ama bu ozellikte 0 gercekten zor ama temiz bir k700 senin her işini fazlasıyla gorur. nokiaya gorede 2.elde fiyat dusuklugu sein için bi avantajdır. tabi buda benim fikrim

darkred

darkred

Üye
7250i hakkında detaylı bilgi için

denizyalcin

denizyalcin

Üye
abi diyebileceğim k700i filan ama 65 k ekran istiyorsun (k700i de 65k)3650 ve 7250i gibi modeller olmaz.çünkü onlar 4k(4096)renk.

seckinkoybasi

Üye
3220 olabilir. 235 ytl falan burda daha ucuzda bulunur

kan_x

Üye
bana kim 6600 yada 6670 yada7620 yada 6630 satacak??????????

amedian

amedian

Üye
bilmem kim satacak ?

RockFord Fosgate

Üye
ben satardım ama takastan baska bısey dusunmuyorum 6630 ıcın!!ayrıca kardes sende 200 ytl butce warsa kamerakı cok zor ama radyolu cok war 6030 mesela!!ama kamera yok!! bı dıger secenekte 258 mılyona 3220 alabılırsın kamerası ve 65k ekran war radyo yok

face1tr

Üye
W800i den daha gür ve kalite hoparlör. kutu içinden çıkan kulaklık da w800 kulaklığı kadar olmasada gayet kalite ve şık. hem ana hoparlör hemde kulaklık stereo..!

65k renkli ekranı bugüne kadar piyasada gördüğünüz en parlak kaliteli ekranlardan birisi. yapısı gereği w800 gibi içine toz kaçmıyor.

Cihaz WindowsMobile işletim sistemi ile çalışıyor. windows media player, internet explorer, msn messenger gibi popüler microsoft yazılımları cihaz içinde yüklü olarak geliyor. Wm sayesinde istemediğiniz kadar program, oyun, tema, film, klip..vb yükleyebilme imkanı.

Telefon çalışırken takıp çıkarabileceğiniz sd/mmc/sdio yuvası var.. WM işletim sistemi sayesinde 4GB hafıza kartı takılsa bile hiçbir sorun çıkarmıyor.sdio yuvasına barkot okuyucudan, kameraya, mavidişden wlan kablosuz ağ kartına kadar herşey takmak mümkün.

Telefonun şebeke çekim gücü diğer telefonlara oranla çok daha iyi. yan yüzdeki ses kayıt(memo), ses ayarı açma kapama tuşu kullanım kolaylığı sağlıyor. zaten genel olarak numerik tuşların aralıkları fazla ve büyük parmağa sahip kişiler tarafından bile kullanılabilir. genel olarak kullanılabilirlik oldukça yüksek.

maxicep üyelerine özel 7/24 tarafımca sağlanan online destek şaka bi yana 190 lira verip milyarlık telefonlara kafa tutan bir alete sahip oluyorsunuz. bundan 8 ay önce bu alet kvk tarafından 1000 ytl civarında bir fiyatla satılıyordu. bu kampanya kaçmaz.. telefonun adı bile yeter: I mate

<span style="font-size:18pt;line-height:100%"> </span>

face1tr

Üye
şuan baktımda telefon yine stoktan düşmüş. o kadar çok tututldu ki yeni parti geldiği gibi eriyor. zaten genpatech.com sitesini incelerseniz en çok satılan ürünler listesinde birinci sırada olduğunu görürsünüz. mutlaka takip edin derim. havale ile sipariş verip 48 saat içinde ödeme yapmayanların siparişleri iptal oluyor ve telefonlar tekrar stoğa giriyor. o ara aldınız aldınız alamadınız tekrar beklemeye devam

sadoes

sadoes

Üye
kardeş 200ytl butce ile alabilecein en ii tlfon ngage olur(2.el olarak)bi eksik kmerası yok

ukman

ukman

Üye
Nokia 6630 Veya Se K750i Al...TABİ 2. EL

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kardeşim
Şu Linke Bak 6070 Var 155 YTL Hem Kameralı Hem Fm Var;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt