200 Ytl Bütçe Ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
ya telefonu konuşmak amaçlı kullan sende:) illa bu özellikler olmasa ne olur yani:)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşlar konunun veriliş tarihine bi bakarmısınız aradan 2 yıl geçmiş adam şimdiye kadar kac telefon değiştirmiştir ... :D

badchild

badchild

Üye
e 250 al aga samsung

XXPOXX

XXPOXX

Üye
200 e sıfır kameralı telefon bulman zor

schumici

schumici

Üye
yaaa konu ne zaman açılmış millet hala yorum yapıyo yaaa:nono:

oguziverson

oguziverson

Üye
ohaaaa artık xxpoxx resmen komedisin adam iki yıl önce açmış konuyu :kop::kop::kop:
ayrıca 200 ytl ye bi sürü kameralı tel var

oguzhan14

Üye
sıfır 7610 al 190 ytl kardeş istediğin herşey var ben kullanıyorum

Xenium

Üye
yeter artık konu defalarca pörtletilmiş adam şimdiye kadar kim bilir kaç telefon değiştirdi o zamanlar 6600'ın 2.eli 230ytlmiş şimdi 60-70 ytl :D belki daha ucuz

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
O zaman biraz eğlenelim ve konunun 5 yıl sonra tekrar hortladıldığını düşünelim...

Arkadaşım 60 YTL ye IPhone 3G var ama pek tavsiye etmem yani babaanemde var hiç memnun değil:D:D

He bi de 70 YTL verip N98 alabilirsin ama onların da modası geçti artık biliyosun. Sen en iyisi 200 YTL ye şu 2 yıl önce çıkan uçan telefonlardan al :D:D:D:D:D

oguziverson

oguziverson

Üye
O zaman biraz eğlenelim ve konunun 5 yıl sonra tekrar hortladıldığını düşünelim...

Arkadaşım 60 YTL ye IPhone 3G var ama pek tavsiye etmem yani babaanemde var hiç memnun değil:D:D

He bi de 70 YTL verip N98 alabilirsin ama onların da modası geçti artık biliyosun. Sen en iyisi 200 YTL ye şu 2 yıl önce çıkan uçan telefonlardan al :D:D:D:D:D
:kop::kop::kop::yuru:kop::kop:

C01aY

C01aY

Üye
Tam söyliycektim ki :D son kullanma tarihi geçmiş

Atakan

Atakan

Üye
bir ay bekleyip f250 al koç

king512

king512

Üye
e 250 olabilir 1000 kontor kampnyası da var hem

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
SAMSUNG B310
PHILIPS Xenium Panel ( 9@9v )
NOKIA 7070 Prism

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt