200 tl'ye telefon/pda ankara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orkan1

Üye
    Konu Sahibi
200 tl'ye telefon/pda ankara
Merhaba forum ahalisi aşağıdaki linkteki benq e-72 almayı düşünüyordum fakat önce bi size danışayım sizin satılıklarınızı değerlendireyim dedim. Wi-fi olması önemli benim için ama katiyen olmalı diye birşey de yok.Anlaşırsak Ankarada elden alışveriş yapabiliriz.Öğrenci olduğum için 200 tl den fazla vermek beni maddi sıkıntıya sokar. bana önerebileceğiniz veya satabileceğiniz telefonları bekliyorum

olcay.bozdemir

Üye
sakın alma hiç güzel değil :S

KOPirates

Üye
selam. kardeş elimde trident w-t3 var. bu telefonun özelliklerini barındırıyor ve iphone ile dıştan birebir. tv radyo falan var. telefona film atıp bile seyredebilirsin ekran gayet geniş. 3 ay oldu alalı 200tl istiyorum tele 21 ay daha garantisi var.

ürüne bi bak fiyatta anlaşırız

sphone

sphone

Üye
bak arkadas pda alacak san cartı curtu bırakacaksın hele hele trident miş siemens miş boş bunlar benim tavsiyem htc veya asus ölüsü bile diğerlerine on basar kimseye aldırma o verdiğin linkteki on para etmez ben ona en fazla 50 tl veririm

KOPirates

Üye
arkadaş senin yaptığın ayıp. elimde böyle bi ürün var ve satıyorum. ilan sadece öneri. kimsenin yakasına yapışmadık ille alacaksın diye. lütfen biraz saygı...

sphone

sphone

Üye
ne alakası var hocam ben tecrübelerimi aktarıyorum hatta okadarki gitsin uzmanına sorsun

burakdogruyol

burakdogruyol

Üye
Sana Nokia 5320 XpressMusic vereyim :) Symbian 9.3, N-Gage oyunlarıyla uyumlu, 3G'li, Çift Kamera, GPRS, 3D Ses Desteği, Çift Flaşlı Kamera ve daha onlarca özellik... Adobe Acrobat Reader, Word, Excel vb Office programları gibi kullanışlı programlar da içerisinde beraber geliyor... İlanda tüm özellikler ve fotoğraflar mevcut. Özenle kullanılmıştır, sağlam, kaliteli, kullanışlı ve birçok telefonda bulunmayan özelliklere sahip bir telefondur. Kesinlikle incele.

Sahibinden.com İlan Numarası: 30426953

İncele, düşünürsen: [email protected]

Ankara'danım, elden teslim edebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt