200 TL ye kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Toni Cipriani

Üye
    Konu Sahibi
200 TL ye kadar telefon önerisi
Öncelikle, bu telefonu en az 4 5 yıl kullanıcam

aklımda olanlar: n70, n73, n72,

aradığım özellikler: internete girebileyim, iyi bi msn programı kullanabileyim, diğer ıvır zıvır programları kullanabileyim, oyun oynayabileyim, seyahatlerde can sıkıntımı gidersin, yüksek canlı bi ses olsun, dayanıklı olsun(azcık sakarlık var eheh :naughty:)
çoğunlukla müzik üzerine kullanıcam telefonu

cahilliğime verin.. 3g direkt vga kamera ile ilgili mi yoksa vga kamera olmayanlarda 3g olabliyormu

Bir de, eğer aklınızda bu fiyata kadar başka bir telefon varsa söyleyin (:

neyse fazla uzadı yorumlarınızı cevaplarınızı bekliyorum :oke:

oguziverson

oguziverson

Üye
3g vga kamerayla ilgili değil sitede bulanan 3g konularını okumanı tavsiye ederim pek bişey bilmediğin belli :oke:

telefonlara gelince n73 ün 2.eli o kadar düştümü ya zmnında sorduğumda adam bana yanlışlıkla 2.elin fiyatını sölemişti oda 450 tl di. vay be :) nese n73 ü tavsiye ederim pek 200 tl fiyattaki tellerle ilgilenmediğim için başka tel öneremicem :( n73 ün 2. eli gerçekten 200 tl mi ya? :hmmm

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
N73 ün Ölüsü 230 a gidiyor O fiyata N70 alınabilir hatta bende tüm aksesuarları ve 1GB hafıza kartı bulunan N73 260 a satıyorum.Forumdaki satış fiyatlarıda boyle N73 ün

--------------- Ekleme ---------------

Birde N72 alırsan görüntülü konuşma yapamazsın.İlla 3G için istiyorsan 6680 rahat işini görür.ikinci el fiyatı 80 -90 liradır.100 lirayı bile bulmaz ama acale et.3G sonrası fiyatlarda artış gözlenebilir bu telefonlarda

Toni Cipriani

Üye
    Konu Sahibi
N73 ün 2. elini sormadım ben açıkcası tahmn ettim xD ama tutmamış eheh :)

arkadaşlar bu wi-fi bildiğimiz ttnetin kablosuz interneti mi :S hepsinde varmı bu?

Salihyet

Salihyet

Üye
200 Tl ya wairless'li telefon bulamazsın, wii-fi olan telefonlar 500 e bi ihtimal bulunuyor..

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar ikinci el fiyatlarını bilmeden yorum yapmyalım sıfır fiyatları için söylüyosunuz lafım yok ama wi-fi cep telefonu arıyosan o fiyata n80 bulabilirsin türkiye de n73 kadar tutulmadığı için ikinci el fiyatı ucuz ses ve kamera yönünden n73 kadar ii değil bu n80'in eksik yönleri bunlar sadece wi-fi istiyosan tavsiye ederim 200 liraya çok rahat bulursun sony ericsson fiyatlarını bilmiyorum almak istiyosan araştır derim...nokia'dan şaşmamaya çalış:oke:

Toni Cipriani

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben aradığım nitelikleri saydım, ona göre alıcam

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
200 tl ye o özellikte telefon ben görmedim.Benim tel 6500 fiyatı 550 tl ama bu özelliklerden birkaçı onda yok.Eğer illa bu özellikte tel istiyosan 500-600tl yi gözden çıkarman lazım maalesef:konus:

oguziverson

oguziverson

Üye
ikinci el istio sanıırm arkadaş fiyat oyüzden 200 tl:oke:

mami24

mami24

Üye
200 e bişey olmaz beklle paranın üstüne para koy adam gibi bişe al parana yazık etme 3g biraz yayılsın fiyatlar düşecek...

polo291

polo291

Üye
n70

Neverex

Üye
Öncelikle, bu telefonu en az 4 5 yıl kullanıcam

aklımda olanlar: n70, n73, n72,

aradığım özellikler: internete girebileyim, iyi bi msn programı kullanabileyim, diğer ıvır zıvır programları kullanabileyim, oyun oynayabileyim, seyahatlerde can sıkıntımı gidersin, yüksek canlı bi ses olsun, dayanıklı olsun(azcık sakarlık var eheh :naughty:)
çoğunlukla müzik üzerine kullanıcam telefonu

cahilliğime verin.. 3g direkt vga kamera ile ilgili mi yoksa vga kamera olmayanlarda 3g olabliyormu

Bir de, eğer aklınızda bu fiyata kadar başka bir telefon varsa söyleyin (:

neyse fazla uzadı yorumlarınızı cevaplarınızı bekliyorum :oke:

Sana tavsiyem paranı biraz biriktir bence

Toni Cipriani

Üye
    Konu Sahibi
0 n73 almaya karar verdim(500 ytl civarı) babam katıcak üstüne biraz..

arkadaşlar konunun yeri değil ama, başka konuda açmayayım :) java oyunlarının boyutunu değiştirme vardı(ekran boyutu.. çözünürlük yani)o konuyu bulamıyorum bilen veya bulan varsa teşekkrler şmdiden..

Emre-45

Emre-45

Üye
500 tl ye sıfır n73 alcağına 2. el n95 alırsın tavsiyem budur ;)